Hayır ama benden bekliyor buluşmadaha önce buluştunuz mu
Post automatically merged:
Bencede haklısın reisBana kalırsa bıktım şu dünyanın adetinden örfünden kızlarda para getirmeli biz burda banka değiliz!
Bencede haklısın reisBana kalırsa bıktım şu dünyanın adetinden örfünden kızlarda para getirmeli biz burda banka değiliz!
Olabilir denenebilirKardesim para konusunda ziraat bankasi olman lazim yasadigin sehire gore maddiyat farklilik gosterirde gotur bi cafeye konusun cafeyi istsmiyorsan yasadigin sehirde guzel manzarali bir yere davet et yada gotur
Kankam ilk buluşmada erkek arkadaşın bile olsa centilmenlik adına götürmen lazım çok yanlış düşünüyorsunBana kalırsa bıktım şu dünyanın adetinden örfünden kızlarda para getirmeli biz burda banka değiliz!
Alakası yok. Hem şehir değiştirip hem masraflarını karşılaması gerekmez. Centilmenlik olarak teklif edebilir kendisi belki ama kız özellikle ondan bunu isteyemez veya ima edemez. Senin için kalkıp yol geliyor ve malum şehirlerarası otobüs ücretlerinin durumu.Kankam ilk buluşmada erkek arkadaşın bile olsa centilmenlik adına götürmen lazım çok yanlış düşünüyorsun
Ben bu konu ile alakalı değil,arkadaşın düşüncesi hakkında konuştumAlakası yok. Hem şehir değiştirip hem masraflarını karşılaması gerekmez. Centilmenlik olarak teklif edebilir kendisi belki ama kız özellikle ondan bunu isteyemez veya ima edemez. Senin için kalkıp yol geliyor ve malum şehirlerarası otobüs ücretlerinin durumu.
500 tl az mıBence Kafe değilde güze bi deniz manzaralı yer daha iyi para içinde en fazla 500 tl al yeter çok gitceni zandetimıyorum
katılıyorum hep senin üzerinde binmesin çayı kahveyi sen aldıysan tatlıyı o alsınHer şeyi sen karşılamaya çalışma. Bunu kesinlikle yapma, özellikle o senin gelmeni istiyorsa. Hem yol parası verip hem de onun masrafını karşılama daha ne olacağı bile belli değil. 1 günlük için yol parası hariç 100 150 TL götürsen yeter bence.
En güzeli olur mağlum yaş 17en iyisi kafe ve sen direk yanında kredi kartını al
Aynen mantıklı olur teşekkür ederimkatılıyorum hep senin üzerinde binmesin çayı kahveyi sen aldıysan tatlıyı o alsın
Olabilir denenebilirmalum olan sıcak havalarda dışarıdan ziyade kafe veya manzaralı güzel bir mekana götürebilirsin.
Olabilir aklıma iyi yattıparka cagır direk kafe cagırma zengısn sanacak hep sende birşey istiycek
En güzeli olur aöa 350 güzel olurKaç paran varsa götür yeterki rezil olma bana sorarsan 350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?