Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum yeni birini bulunca otomatik olarak unutuyorsun denendi onaylandı

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sürekli hatırlamamak için kesinlikle bir oyuna başla online olsun. Arada takılmak için arkadaşlık programlarını indir bir süre sonra onsuzluğa alışıyorsun haaa şu da var bu zaman da ayrımcılık ve seçicilik kesinlikle yapma her bulduğun fırsatı değerlendir ve yoluna bak kardeşim.

kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı şeyi bende yaşadım bir süre sonra soğuyorsun ve aklına bile gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne yaparsan yap ancak zamanla aklından çıkar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk kez bir kızla konuşma sendromu, milyarlarca kadın olduğu bilgisine sahip olursan eğer unutabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk gormezden gel oyun oynamaya bak ugraslarin olursa dusuncek zamanin olmaz takimli bi oyun oyniyabilirsin mesela

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
unutmayı değil alışmayı öğrenmelisin

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
aşık olduğun birini aklından cıkartmak için önce onu görmezden gel mesaj yazmayı bırak mesela ona karşı o sana yazsın hep ve sende başka kızlara git mesela onu kıskandırmaya çalış bakmazdan gel onu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
Bu yazdıklarından kültürlü biri olduğun belli kıza açıl demiyecem sana sigaradan örnek vericem sigarayı ne kadar düşünürsen içme isteğin o kadar artar düşünmemen gerekiyor düşünmeden yapamıyorum diyeceksin onun

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Başka aktiviteler bul kendine oyun felan oyna eğlen ilk zamanlar öyle oluyor ama farklı birşeyler yaptıktan sonra zamanla unutuluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
başka şeylere yoğunlaşmayı deneyebilirisin oyun oyna ders yap yada ne bileyim zevk aldığın şeyler, yaparken aklında olmuyor.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ancak başka birisini bulursan ve seni etkilerse ancak unutursun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşın mış gibi takıl fazla onla göz göze gelmeye çalışma ve çok seviyorsan bence git açıl ne olursa olsun

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kızı seviyorsan aklından çıkarman pek mümkün değil gibi ama belki başka sevecek birini bulursan, onu unutabilirsin.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
Zamanında böyle bir şeyi yaşamış biriyim naparsan yap istediğini yap aklından çıkaramazsın kıza açıl falan vs. yazmayın demişsin ama samimi davran arkadaş olarak kal sonradan ilişkiyi yürebilirsin belki arkadaş olursan dışarıda falan takılırsan onunla aktiviteler yaparsan aklından çıkar hayatın düzene girmiş olur benim gözümden böyle bir izlenim aldı aynı olay benzeri banada olmuştu kızla aranı falan bozma çok pişman olursun dahada aklında kalır.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gerçekten ne yaparsan yap aklından çıkmıyor bir şekilde kalıyo rüyalarına falan giriyo ama bir şekilde çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...