Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)

Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?

• 1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
  • 2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
  • 3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
  • 4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
  • 5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu yazdıklarından kültürlü biri olduğun belli kıza açıl demiyecem sana sigaradan örnek vericem sigarayı ne kadar düşünürsen içme isteğin o kadar artar düşünmemen gerekiyor düşünmeden yapamıyorum diyeceksin onun içinde düşüncelerini aç bırakman gerekir yani kafa yoracak işler çözülmeyecek sorular anlaşılmayacak insanlar bunları düşünürsen aklına gelmez zor bi durumdasın Allah yardımcın olsun kitap veya şiir yazmayı dene aşk şiiri deil savaş filmleri izle gerçeklerden esinlenmiş olanları

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnsan aşık olduysa ve durum pozitif ilerliyorsa her şey mükemmeldir ama negatif yönde ilerliyorsa, yani kalbi kırılmışsa o an her şeyden ve herkesden soğuyor. Yeri geldi mi "Bunu benden al Allah'ım" diyor. Alındığı zaman aşk acısı kalbinden o aşkı da alıyor ve bir daha eskisi gibi olmuyor. Sonrasında ise ne kadar istesen de iste o aşkı bir daha kazanamıyorsun ve o zaman anlıyorsun o aşkın acısı bile ceza değil lütuftur ve herkes hak etmez. Sanırım artık ben de hak etmiyorum :'(

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Aynı şeyleri bende yaptım ve bende yaşıyorum .d yan ekranımda 7/24 whatsapp açık sürekli çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum mesaj atsa max 10 saniye sonra mesaj atıyorum sürekli boş bildirim ekranına bakıyorum, seviyorsan ve aşıksan yapabileceğin hiçbir şey yok sadece şunu düşünüp kendini rahatlatmalısın o özgür bir kız eğer ki sevgilin ise ve seni seviyorsa senden gitmeyeceğini bilirsin. Dün oturdum ağladım ve kız benimle birlikte ağlamaya başladı bana dediği cümle "Üzüleceksek beraber üzülür, güleceksek beraber güleriz" seven seviyor ama darlamaktan korkuyorum ve bu kuruntu haline geldi bende hiç bir türlü aşamıyorsun aradan biraz zaman geçsin o kuruntunun gideceğini düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Normal arkadaşımış gibi davranabilirsin ve kendini psikolojik olarak rahatlatmis olursun

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı şeyleri bende yaptım ve bende yaşıyorum .d yan ekranımda 7/24 whatsapp açık sürekli çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum mesaj atsa max 10 saniye sonra mesaj atıyorum sürekli boş bildirim ekranına bakıyorum, seviyorsan ve aşıksan yapabileceğin hiçbir şey yok sadece şunu düşünüp kendini rahatlatmalısın o özgür bir kız eğer ki sevgilin ise ve seni seviyorsa senden gitmeyeceğini bilirsin. Dün oturdum ağladım ve kız benimle birlikte ağlamaya başladı bana dediği cümle "Üzüleceksek beraber üzülür, güleceksek beraber güleriz" seven seviyor ama darlamaktan korkuyorum ve bu kuruntu haline geldi bende hiç bir türlü aşamıyorsun aradan biraz zaman geçsin o kuruntunun gideceğini düşünüyorum.
dc versene brom biodaki yanlış birşey sorucam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ne yaparsan yap aklından çıkmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sana Şu Kadar Diyim Kankacım Birisini Unutmak İçin Başka Bir Kişiyle Olmak Zorundasın Başka Kişi Olmaz Diyorsan Da Senelerce Aklına Gelicek Ama Alışıcaksın Ben Hala Hatırlıyorum Ama Alıştım.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Görmüş geçirmiş ve geçirmeye devam eden bir büyüğün olarak söyleyeceğim tek şey harekete geçmen, ne olmasını istiyorsan onu yap aksi halde beynin tanrıça resmi çizecek ve ona bağlanıp saplantı olarak kalacaksın ve zaman kaybedip acı çekeceksin. Yaşadıkların yaşına göre olağan bundan yıllar sonra bu yıllardaki halini hatırlayıp kahkaha atacaksın. Harekete geçmekten başka çaren yok aksi halde saplantın daha da derinleşecek. Kendini bulabileceğin Netflix dizisi önereyim "YOU" bunu izlemen cümlelerimden daha yakın gelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aklından çıkarabilmen pek mümkün değil. İnsan beyni, zekası algoritması gereği "kötülük" görmediği müddetçe duygusal bütünlüğünü korumaya devam ediyor. Önünde iki seçenek var(bana göre) ya kızla birlikte ders çalışacaksın ya da kıza karşı beslediğin sempatiyi kaybetmek için sana kötülük etmesini sağlayacaksın. Ama ilk seçenek daha iyi gibi duruyor.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bunları görünce özgüvenim yerine geldi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kısasından spora başlarsan unutursun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk öncelikle üzülen taraf sen olmak istemiyorsan aklını çalıştırıp o kızla neler yapmak istediğini direkt belirleyip gidip kıza söylemelisin sevgilin olucak diye ailen seni vurmaz veya veliler gayet doğal bir şeydir ve yaşın 18 reşitsin kendi çizgini belirtebilirsin. Aşık olabilirsin fakat beyninle çelişme yine de elinden geldiğince kendi çıkarın için davran ki üzülme ayrıca kız sana güveniyo fakat arkadaş yönün de mi başka bir yönde mi bunu da bize açıklasan keşke. Eğer bir şeyler hissediyorsan kızı bir yere davet edip oturup konuşabilirsin bu starbucks olur veya bilmem ne olur fakat hislerini söylemen her zaman daha iyidir umarım yakın arkadaş değilsiniz dir eğer öyleyse yapma derim ama onu da alttan alttan dene bence belki sana karşı hisleri de vardır. Geç olmadan üzülen taraf sen olma git ne varsa söyle derim yavaş yavaş alıştıra alıştıra veya kendin ol ve kendin gibi davran buda böyle bitip gidebilir fakat unutmak zor olur elbet.

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ters psikoloji önemlidir kanka sen böyle unutmak istiyorum 7/24 aklımda deme unutma unutmana gerek yok tek yapıcağın şey bunun takıntıya dönüşmesini engellemek oda enerjini başka şeylere harca spor yap derslerine bak oyun oyna ve normal bir şekilde kızla konuşmaya devam et olay bukadar sen açılmak istemiyorsan ve zamanı doğru bulmuyorsan zamanı değildir o yüzden kafan bukadar takıp kendi hayatının düzeninden olma kötü alışkanlık gibi oluyor sonra sigara alkol vs hayatına fren koyan yada hayatının ritmini bozan şeyler herşey dengeli olmalı fazlası herşeyin zarar kızı bukadar kafaya takmak gibi ve burda kim sana ne dese boş kanka sıkıntılarını kendi kendine çözersin konuşmak yardımcı olur ama günün sonunda kontrol sende.

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Psikolağa felan git kafayı yemeden

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyalanacak birşeyler bul. bilgisayar oyunlarına sar, dizilere sar, yanına çerezini biranı al. ve dünyanın boş olduğunu, aşkın gereksiz olduğunu düşün. onun fotoğraflarına dikkatlice bak ve çirkin yanını bul çirkinleştir gözünde ve insanoğlunun ne kadar basit, nankör olduğu konuları düşün. geçmişte yaşamış olduğun kazıkları ve işyerinde olsun veya başka yerlerde olsun egoist olarak gördüğün kendini bir bok sanan tipleri hatırla ve onların aslında hiçbir bok olmadığını, bildiğin bu düşünceyi aşık olduğun insanada yansıt kafanda birşey kalmaz. daha da ileriye gidecek olursak yaradılış gereği kadınlar yüzünden insanoğlunun bu durumda olduğunu hatırlatırsan kendine, inan bi gram aşk diye birşey kalmayacaktır içinde.

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
"Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?"
Bunu gerçekten istediğine emin misin aşk bi insanın başına gelen hem en güzel hem de en kötü şeydir.
1- açılma konusudna yazdığına istinaden şunu demek istiyorum kızla arkadaş ol ve bu arkadaşlığı devam ettir bırak o sana gelsin
"4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim" dostum bunu derhal bırakmalısın bu sana gerçekten çok ciddi zarar verir hayatında kimseye güvenmeme paranoyaklık gibi sorunlar oluşturur birine güvenme konusunda ben elimden geleni yaparım tüm inancımla güvenirim eğer başıma bir şey gelirse onun ayıbıdır ve değerimi haketmiyor gibi kavramlar oluşturmalıdır eğer bu güveni yapay olarak sağlarsan bu ortaya çıkarsa eğer bütün her şey biter emin ol bunu istemezsin

"Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin"
Bu dediğin imkansız dostum sen aşık olmuşsun ve bundan vazgeçmek yerine bu sürecin tadını çıkar inan bana hayatının en ama en güzel zamanlarındasın. Senin adına çok sevindim umarım mutlu olursun ama o ratı sil :D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
"Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?"
Bunu gerçekten istediğine emin misin aşk bi insanın başına gelen hem en güzel hem de en kötü şeydir.
1- açılma konusudna yazdığına istinaden şunu demek istiyorum kızla arkadaş ol ve bu arkadaşlığı devam ettir bırak o sana gelsin
"4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim" dostum bunu derhal bırakmalısın bu sana gerçekten çok ciddi zarar verir hayatında kimseye güvenmeme paranoyaklık gibi sorunlar oluşturur birine güvenme konusunda ben elimden geleni yaparım tüm inancımla güvenirim eğer başıma bir şey gelirse onun ayıbıdır ve değerimi haketmiyor gibi kavramlar oluşturmalıdır eğer bu güveni yapay olarak sağlarsan bu ortaya çıkarsa eğer bütün her şey biter emin ol bunu istemezsin

"Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin"
Bu dediğin imkansız dostum sen aşık olmuşsun ve bundan vazgeçmek yerine bu sürecin tadını çıkar inan bana hayatının en ama en güzel zamanlarındasın. Senin adına çok sevindim umarım mutlu olursun ama o ratı sil :D
ratı zaten tek seferlik yaptım ilk açtığında bilgisayar bilgilerini atıyor sonra çalışmıyor tek kullanımlık gibi düşünebilirsin kendini siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...