Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa oyun oyna arkadaşlarınla eğlenmene bak.Bilgisayar oyna ne biliyim telefona bak.Dışarı çık sosyalleş.Arkadaşlarınla buluş.Bir şekilde unutmaya çalış.Her zaman mutlu olma yolunda ilerle.Böylede unutamıyorsan birdaha unutamazsın.Sadece zamana ihtiyacın var.Bir süre sonra kalpte bırakır.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
21 Gün sonra tüm duygular ölmesi gerekiyor normalde fakat platonik bir aşk meselesi ise bilemiyorum farklı insanlarla tanışmayı denemelisin :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
çıkaramazsın knk çıkarmaya çalıştıkça daha çok aklına gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Biraz gec kaldim ama ilk ask unutulmaz ne yaparsan yap unutamazsin uzgunum senin adina

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
unutamazsın hatta bu kadar etkilendiysen hayatın boyuncada unutamıcaksın ama zaman geçtikçe ona dair anıların yavaş yavaş siliyor unutuyor sonra acında hafifliyor, sana gereken tek şey zaman ve kafanı dağıtabileceğin arkadaşların...

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
üzgünüm ama çıkması zor. Şunu dene: o aklına geldiği anda başka bir şeyle uğraş ve onun adını ağzına veya aklından geçirme

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İlkler unutulmaz derler, maalesef doğru dostum. Akışına bırak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
unutmak imkansız sadece alışırsın zaman geçtikçe alışman içinde zamana ihtiyacın var ama her an aklına bile geliyorsa ki öyledir kendini tribe sokma kendini tribe soktukça daha da kötüye gider bu sefer hiç çıkartamazsın aklına geldikçe kendi kendine konuş ilerleme kaydedersin kendine de o olmazsa yapamam diye bir şey yok o yokken de vardın

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)

Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?

• 1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
  • 2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
  • 3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
  • 4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
  • 5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
lol, hiklayeli oyunlar valorant bu kadar ve agalarınla iyi zaman geçir

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
kendine bir hobi bulman gerekiyor. Yüzme mesela çok etkili olabilir. Ama şunu unutma, onu unutmamak sana biraz güç katıyor, yaşam enerjini azaltıyor gibi düşünsende seni hayatta tutar. İnsan dediğimiz varlık bunlardan ibaret. Canını sıkma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Knk Bi Süreden Sonra Komik Geliyor Aslında Sen Şimdi Ağlamışsındır valla boş knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...