Sizce ne yapmalıyım? Dertleşelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
okumaya üşendim ama sana söyleyeceğim hiç bir sorunundan kaçma

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Paketten kafasını uzattı yanayım mı abi dedi? Dostum bazı şeyleri yaşamadan fikir vermek anlamsızdır. Senin adına her şeyin iyi olması dileğiyle.

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam aynı problemi bende yaşadım, bende tam ergenlik dönemime denk geldi ondan ziyade kızlar ile o dönemlerde fazla içli dışlı değildim. Ne diyalog kurmayı nede affınıza sığınıyorum sev..me tarzı şeyleri biliyorum. O dönem sarılmaya utanıyordum o dereceydi. Fakat bu kız benim en yakın arkadaşım ile konuşuyor ve mesajları göstermiyordu. Bende en yakın arkadaşıma ayrılacağımı söyledim fakat ayrılma diyerek iki kere şaşırtıyordu. Sonra o soğukluğum ile devam ettim çünkü kız çok bağlanmıştı. Bende o yakın arkadaşıma destek olarak ona da bir sevgili bulduk. Ve benim sevgilim ile aram bozukken onun sevgilisi ile arasını yapayım derken benim onun sevgilisini seviyorum diye iftiara atılarak bir anda herşey bitti.. Fakat o kız eskiden onu sevmediğime herşeyin yalan olduğuna inanıyor yazık ne diyeyim o kadar zaman delicesine sev gel böyle yapsın ayıp...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Korkanın çocuğu olmaz kardeşim ayn git yüzleş korkularınla belki yeni kapılar açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...