Onaylı Üye
Gecenin 3.30' u şuan anlatıcak kimse yok içimde kalmasın buraya yazıp anlatayım fikirlerinizi de alayım. Arkadaşlar şimdi benim hayatımda en fazla 4-5 bilemedin 6 sevgilim olmuştur sadece 1 tanesini sevdim bunların arasında 1-2 gün 1 hafta çıktıklarım da var tabiki. Kısa olmasının nedeni de ben istemediğim için. Herneyse eski bir sevgilim vardı tek sevdiğim ve gerçekten sevdiğim beni 2 yıl boyunca depresyondan çıkartmayan oydu. Tayin sebep oldu diyebilirim ayrılığımıza o daha da çok koymuştu tabii. Her neyse artık içimde bir his yok sevmiyorum hatta geçen yıl arkadaşça konuşmamızda bile içimde birşey hissetmemiştim fakat taaa kii.. Bir kız vardı bunun arkadaşı güzel de bir kız yalan yok hatta çok güzel kız. Sorun şurada bu kızla benim işim olmaz çünkü karakteri konuşma tipi bana itici geliyor + şu sıralar sıkıntılar başımdan aşkın. Ve bugün bir haber aldım o sevdiğim kız bugün buraya geliyormuş ve bunlar da yakın arkadaştı yani bu şimdi öyle normal sohbet ettiğim kıza kalmaya geliyor burada 1 hafta geçirecek. Bu kızda bana yürümüyor bildiğin koşuyor tabi ben kendimi geri atıyorum yazmıyorum pek ama bana bugün işte merak etme ben sizi karşılaştırmam falan diyince bende benim ona bir düşmanlığım yok ki karşılaşmakta sorun olmaz dedim buda yok ben istemiyorum karşılaştırmam falan diyince bende bilmeme rağmen sorguladım neden falan diye yaptığı düpe düz kahpelik olduğu için artık konuşturmak istedim ve tahmin ettiğim gibi işi ilerletip 100 metre koşucusuna geçti bu hafiftan kaşarcık olan kız. Sorun şurada benim zoruma giden o eski sevdiğim kız bunun yanına gelicek ve bunu arkadaşı zannediyor yüzüne gülüyor kızın fakat benimle konuşuyor bana yavşıyor birde utanmadan yarın yazamayabilirim o görürse sıkıntı olur falan gibisinden konuşuyor ki zaten onun yazmasını geçin ben yazdıklarına bile geç cevap veriyorum. Dayanamadım aklıma koydum gittim sevdiğim dediğim kıza attım bunları benim zoruma gitti yani yaşatmaya çalıştığı şeyi kendi yaşadı kendisi onun yüzüne gülüp arkasından iç çevirirken bende bunun yüzüne gülüp arkasından iş çevirdim. Sorun şurada kız zaten gelmiş bile yani sabah tam bizim yanımıza varıcak şuan bir akrabasında kalıyormuş sanırım. Ve kız gerçekten çok üzüldü. Ben şuan doğru yaptığımı biliyorum ama nedense içimde yıllardır o olmayan acı mı desem sevgi mi desem sanki ilk güne döndü.
Arkadaşlar sabah bu taraflara gelmek zorunda ama sanırım 1 gün kalıp gidicek sadece belli de etmeyecek ben gidip konuşmak istiyorum muhtemelen oda benimle konuşmak isteyecek belki birkaç bira biraz rakı içer muhabbet ederiz ama daha şimdiden kalbim yerinden çıkıcak gibi ve nedense içimde inanılmaz bir korku var çok kötü birşey olucak gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz gözükmemeye mi çalışayım tekrardan o hisleri yaşamamak için yoksa korkanın çocuğu olmaz kafasıyla yıllardır kaçtığım şeyle mi yüzleşeyim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar sabah bu taraflara gelmek zorunda ama sanırım 1 gün kalıp gidicek sadece belli de etmeyecek ben gidip konuşmak istiyorum muhtemelen oda benimle konuşmak isteyecek belki birkaç bira biraz rakı içer muhabbet ederiz ama daha şimdiden kalbim yerinden çıkıcak gibi ve nedense içimde inanılmaz bir korku var çok kötü birşey olucak gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz gözükmemeye mi çalışayım tekrardan o hisleri yaşamamak için yoksa korkanın çocuğu olmaz kafasıyla yıllardır kaçtığım şeyle mi yüzleşeyim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..