Kızla Tanışmak İçin Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
"Dostlar, burada ufak bir kafede yeni işe giren bir kız var. Son 2-3 gündür fark ettim göz göze gelip birbirimize bakıyoruz. Ancak henüz tanışma fırsatı bulamadık. adını bile bilmiyorum.
"Senin adın neydi?" hmm ben de (x) şeklinde falan. müsait bir zamanda konuşabiir miyiz ya da belki Instagram'ını alabilir miyim?" gibi falan beyler çok kararsızım ya çekingenim de biraz tavsiye verin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Önce normal sohbet pas at güzel döbüş yaparsa sevdiği şeyleri öğren ve ordan yürü en son iste instasını abaza sanmasın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Instagram değil de küçük bi iltifat edip direkt numarasını isteyebilirsin, hatta özellikle perşembe-cuma gününe kadar beklersen numarasını aldığında haftasonu buluşma ayarlayıp tanışabilirsiniz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yaşın doğru mu yazıyor emin değilim ama eğer doğruysa ve kız da o yaşlardaysa ufak tefek üniversite sorularıyla başlayabilirsin konuşmaya

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence normal bir şekilde selam verebilirsin öteki kişinin de dediği gibi 20 yaşlarında falansanız üni üzerinden de sohbet açabilirsin

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Önce normal sohbete başla dost direkt gidip böyle böyle demek yerine önce git arkadaş gibi konuş sonra yavaştan flörte kaymaya çalış misal çıkışta kahve içelim mi fln tarzı önce normal yaklaş ama sakın kanka manka deme de neyse sende halledersin

Donator
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazen bakisiyoruz muhabetti ters de olabiliyor, erkek hoslandigindan bakiyor kizda bu neden bana bakiyor gibi felan olmasi.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
merhaba kolay gelsin falan de ertesi gün git nasılsın yorucu mu falan de kız da seninle muhabbet ederse 3. gün instasını istersin direkt ilk konuşmadan istersen işler istediğin gibi olmayabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
git konuş direk kanka korkma

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Instagram değil de küçük bi iltifat edip direkt numarasını isteyebilirsin, hatta özellikle perşembe-cuma gününe kadar beklersen numarasını aldığında haftasonu buluşma ayarlayıp tanışabilirsiniz
direk numara sıkıntı olur kanka sürekli görüşülebilir yerdeler ztn önce bi konuşarak ısınılması lazım sonra o işler

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ilk önce tekrar denk gelirsen adını sorup tanımaya başlayabilirsin sonradan yolunu yapar onunla instasını isteyip yakınlaşabilirsin

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
direkt insta falan date isteme önce normal konuş muhabbet et örnek bir işi yaparken yorulmuş gibisin diyerek sohbeti başlat ilerlet

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bakışmak ve sonrasında cesur olmak

Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben aldım gezdik yedik içtik çok sevdim ama olmadı. Yani boş bir bakış olabilir. Fakirin umudu bir bakıştır. Bosver o baksın sen bakma. Gerek yok bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
5 gün felan selamlaşın zaten kaynaşırsınız dayı fazla takma

Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostlar tesekkurler öneriler için ilk günden ig istemek biraz kötü kaçabilir dimi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka bence son gittiğinde instagramını iste eğer bakışıyorsanız verir zaten ordan yürütürsün işi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çarpışın öyle açılırsın :) kamyon gibi çarpma da kıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...