Kızla Tanışmak İçin Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
özgüvenli davran ve güleryüzlü ol ve sonuç alamazsan pek umursama okyanusta 1 balık yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim şimdi gidiyosun kızın yanına benim gözüm seni tuttu diyosun ve bundan sonra seninle sevgili olmak istiyorum diyosun. Eğer kızın zaten gönlü varsa her türlü olur bu iş

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
3-4 kere daha git ama hep aynı siparişi ver ve sipariş verirken günlük sohbet aç çok kısa sonra uzatma ayrıl oradan 3-4 gün sonra aynısından alabilir miyim diye git sipariş ver doğru bilirse ismini sor bilmezse boşver kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
utangaç olmayacaksın yakın davranıcaksın git karşısına de şuranda bir şey kalmış onu alırken göz göze gelin orda zaten elekriklenme olur

Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim, öncelikle kızı çağırıyorsun. Sonra bir adet güneş gözlüğü sipariş ediyorsun, gayet ciddi bir tavırla. Ardından kız "güneş gözlüğü" derken falan gibi bir tepki verdiğinde, "Güzelliğiniz karşısında gözlerim kamaştı," diyip kızı güldürüyorsun. Sonra, "Eğer işine bir sorun yaratmayacaksa, Instagramını alabilir miyim?" diye soruyorsun. Kız verecektir. Eğer vermezse, git dükkandaki başka birine kızdan hoşlandığını ve Instagramını istediğini söyle. Onlar belki verir. Daha sonra, Instagram'dan kıza "Sakın, 'Aa beni hatırladın mı? Dükkana gelmiştim falan' deme. Direk normal konuş. Bir hafta sonra dükkana habersiz tekrar gidip kendini tanıt. Kızı güldür ve iş çıkışında takılalım mı?" de. Kız cepte, kardeşim.

Üye
2 HİZMET YILI
bu gibi durumlarda ben bodozlama dalıyorum sanada tavsiye ederim bence kızların daha çok hoşuna gidiyor özgüvenli erkek

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ya benimsin ya kara Kenan'ın de

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hobilerini öğren sonra hobileriyle alakalı güzellikler yap kendini sevidirirsin illaki aranız olur.

Üye
2 HİZMET YILI
Yaşın doğru mu yazıyor emin değilim ama eğer doğruysa ve kız da o yaşlardaysa ufak tefek üniversite sorularıyla başlayabilirsin konuşmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...