Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Öyle yapa yapa ilerler hocam zaten, tabi kızın da gönlü varsa.Knk kafede görüştüm ama sıklıkla geliyorlarmış gördüğüm zaman merhaba diyerek konuşurum
Öyle yapa yapa ilerler hocam zaten, tabi kızın da gönlü varsa.Knk kafede görüştüm ama sıklıkla geliyorlarmış gördüğüm zaman merhaba diyerek konuşurum
yok knk gülmeleri daha iyi bu arada hoşlanmışlar yada yani mutlu olmuşlar diyimArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
uzak dur dostum yolu verArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Your massage in Rnglish be Likeyok kanka tebessüm ettilerse ne olucak ama sen yinede bi e-devletten dava sorgulat![]()
dava açmışlar knkArkadaşlar kızlar oturuyordu bende yanlarına gittim ve bir yer sordum ve konuyu uzattım ve sohbet ettik biraz sonra gideceğim zaman kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim ama giderken güldüler gibi oldu sizce bunda sorun varmı
Knk sorgulattım ama açmamışlar çok şüküryok kanka tebessüm ettilerse ne olucak ama sen yinede bi e-devletten dava sorgulat![]()
kral tecrübeler iyi kötü edinerek hayata bakış açın değişir psikolojin değişir resmen pimi çekilmiş bomba gibisin şuan tedirginlik var onu yenersen özgüvenin tavan yapar ve sana şunu diyim başaramayacağın birşey yok. mesela bende öyle bişey yok olmadığı için başarısız oluyorumBilemedim knk ilk defa kızların yanına gittim böyle konuştum ama sorun olurmuki
2 inci defada daha rahat olurum bencekral tecrübeler iyi kötü edinerek hayata bakış açın değişir psikolojin değişir resmen pimi çekilmiş bomba gibisin şuan tedirginlik var onu yenersen özgüvenin tavan yapar ve sana şunu diyim başaramayacağın birşey yok. mesela bende öyle bişey yok olmadığı için başarısız oluyorum![]()
Ama çizgini geçme geçersen sorunlar çıkar o çizgi çok ince çizgi onu bilmen gerekir2 inci defada daha rahat olurum bence
Nasıl knk açıklarmısın çizgi felan sapıklık felan yapmamı diyorsunAma çizgini geçme geçersen sorunlar çıkar o çizgi çok ince çizgi onu bilmen gerekir
sapıklık, işte kızlara karşı kötü davranma ( şaka yapayım derken kaka yapmak ) eskilerden bahsetmemeye çalış eskiler cam gibidir onları yaralar seninde canın yanar eskilerden o yüzden eskiler her zaman kötüdür. bir de put gibi oturmayın nerede oturuyorsan orada sahil vs varsa oraya geçin deniz kola çekirdek yapın çok güzel aktivite bu olayda sen yararlanacaksın cünkü senin kötü biri olmadığını anlayacak. ha bir de yoksa parka geçin biraz vakit geçirin evet parkta sıkıcı olucak ama ilk defa kız/kızlarla bir yere gitmiş olacaksın. o işi sen ayarlarsınNasıl knk açıklarmısın çizgi felan sapıklık felan yapmamı diyorsun
O zaman knk ben ensonda kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiştim bu benim biraz iyi olduğumu gösterirmisapıklık, işte kızlara karşı kötü davranma ( şaka yapayım derken kaka yapmak ) eskilerden bahsetmemeye çalış eskiler cam gibidir onları yaralar seninde canın yanar eskilerden o yüzden eskiler her zaman kötüdür. bir de put gibi oturmayın nerede oturuyorsan orada sahil vs varsa oraya geçin deniz kola çekirdek yapın çok güzel aktivite bu olayda sen yararlanacaksın cünkü senin kötü biri olmadığını anlayacak. ha bir de yoksa parka geçin biraz vakit geçirin evet parkta sıkıcı olucak ama ilk defa kız/kızlarla bir yere gitmiş olacaksın. o işi sen ayarlarsın
kusura bakmayın rahatsız ettiysem birazcık bana özgüvensiz geldi ne yalan söyleyim aslında şöyle bakacağım zaman bende olsam ''hahaha öyle işte ya ben kaçıyorum bir kaç işlerim var sonra görüşürüz isterseniz numaranızı verin ben size mesaj atarım '' verdiklerinde telefon numaralarını '' tamam haydi sizlere iyi eğlenceler dikkat et yada edin'' der çıkardım biraz ego kötü değildir meşgul olduğunu ama onları da unutmadığının göstergesi olabiliyor. bence bir daha ki gittiğinde rahat hissedeceksin.O zaman knk ben ensonda kusura bakmayın rahatsız ettiysem demiştim bu benim biraz iyi olduğumu gösterirmi
Knk daha ilk konuştukları kişilere telefon numarası vermezler güvenemezler sapıkmı gece yarısı ararmı düşünceler başlarkusura bakmayın rahatsız ettiysem birazcık bana özgüvensiz geldi ne yalan söyleyim aslında şöyle bakacağım zaman bende olsam ''hahaha öyle işte ya ben kaçıyorum bir kaç işlerim var sonra görüşürüz isterseniz numaranızı verin ben size mesaj atarım '' verdiklerinde telefon numaralarını '' tamam haydi sizlere iyi eğlenceler dikkat et yada edin'' der çıkardım biraz ego kötü değildir meşgul olduğunu ama onları da unutmadığının göstergesi olabiliyor. bence bir daha ki gittiğinde rahat hissedeceksin.