klavyede ctrl tuşu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
ödev yaparken & oyun oynarken (SAĞ CTRL TUŞU) bazen çalışıyor çok sert falan basmak gerekiyor nasıl düzeltirim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bozulmuş olabilir dostum mekanik klavyemi ?

ödev yaparken & oyun oynarken (SAĞ CTRL TUŞU) bazen çalışıyor çok sert falan basmak gerekiyor nasıl düzeltirim
sıvı dökülmesi sonucu bozulmuş olabilir algılamıyo olabilir temizlik yaptınmı ve kaç senedir aynı klavye kullanıyosun ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
klavye durup dururken problem yarattıysa garantisii varsa garantisine ver, sen bişi döktüysen tuşu sök temizle fön makinesiyle, son çare yeni klavye al :catscream:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bak dostum ctrl tuşunun çalışıp çalışmadığını bu şekil anlayabilirsin
buraya link bırakıyorum buna bir bak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekran Alıntısı ma.PNG

buradan ctrl işaretçisini seçim çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin dostum
bu çözüm ile ctrl ye her bastığında imleç üzerinde bir işaret çıkması gerekli çıkmıyorsa ctrl bozuk demektir
yardımcı olabilmişimdir umarım :peepoNice:

teknik konu aklıma ilk bu geldi :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok nadir CTRL basıyorsa plastik yitici'nin altındaki mekanizma gitmiştir çözümü yok yazılımsal sorun olduğunu hiç sanmıyorum

Ekli dosyalar

• Resim8(2).jpg
    Resim8(2).jpg
    31.1 KB · Görüntüleme: 34
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ctrl tuşunu çıkar içeri doğru gömçürme varsa düzelt arada benimde oluyor düzeliyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
tam yerine oturdugundan emin ol reis bide kurutma makinesi v.s şeylerle bi temizle sil bn cokca yasıyorum tuş sıkıntılarını saç kurutma makinesi iş görüyor eğer tus yerin bozulmadıysa

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Donanımsal olarak bir problem yaşayıp yaşamadığını öğren tuş sağlam ise temizlik yapmayı dene sorun çözülecektir ( sert basmak gerekiyor diyorsun %100 temizlik ama neyse :d )

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum her klavyenin kullanım ömrü vardır bu kişinin kullanımına görede farklılık ve etkenlik gösterir anladıığım kadarıyla tuşun yazılımsal oalrak değilde mekanşk olarak sıkıntısı var bi temizlik yap derim ama küçük bi ihtimal sorunun çözülüceğni düşünmüyorum aynı sorunu yaşadığımda bu yapılan yorumların hepsini yaptım yağlarda sularda yüzdürdüm kuruttum beklettim haftalarca kullanmadım falan filan yok öldü o tuş o tuş birdaha benim olamadı be aga giden gidiyor kalan sağlar bizimdir

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tuşu çıkar altını iyice temizle kolonya ile tuşun alt kısmını sil plastik kısmını kontrol et kırılmış( ezilmiş ) olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...