Knight online Nttnow program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar alıntıdır öncelikle belirteyim. Nttnow çıkardığı uygulama ile Yeni serverlarda sadece 1 telefon 1 karakter olabiliyordu ama artık 2 tane ile sınırsız çar açabiliyorsunuz buyrun şöyle:

Arkadaşlar ilk olarak 2 adet cihaz lazım.

1. Akvitasyonumuz ilk telefonumuzdan yapıyoruz ister android ister ios olsun bir şey fark etmez. Android olmasının kolaylığı ios kadar uğraştırmaması.

NTTNow indirin kurun ( 1. hat 1. Telefon için )

İlk hesabınız aktif oldu.

2. Adım olarak 2.Telefonumuzu alıyoruz. 1. Telefondaki NTTNow uygulamasını siliyor ve sıfırlıyoruz ( Veri sil yapıyoruz ) Ve uygulamadı her şeyimiz siliniyor uygulama bizden tekrar telefon numarası istiyor. Bu sefer 2. telefon numaramızı yazıyoruz.
3. Adım olarak Androidte şifre girme yerini kapatmışlar bu nedenle başka şifre giremiyoruz burda çok basit bir şekilde bypass ediceğiz. 2. Telefondan 1. Telefona NTTNow dan gelen sms i göndereceğiz.
NTTnow Burada Sms in içerisinde şifrelemeyi kontrol ettirdiği için telefona bakmıyor. Yani ilk telefondaki hattı değiştirmeden 2. Telefondaki hattı değiştirip sms atarak istediğiniz kadar Doğrulama yapabilirsiniz.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum oynamıyorum ama bilgi için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...