Knightçı adam kafası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, zamanında knight oynamayıp da içinde kalanlardan biriyim :)

MMO oynamaya metin2'yle başlamıştım ama o zaman da çok fazla bilgisayara ayırabileceğim zamanım yoktu. Bu türe direk olarak BDO oynayarak başladım. Oynarken genel olarak herkes knightçı adam şunu yapar bunu yapar falan diyip duruyodu ama hiç doğru düzgün ne demek istediklerini anlamadım :d

Nedir bu knightçı adam dedikleri şey, olayı ne yani bilen anlatabilecek birisi varsa yardımcı olabilir mi :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aslında metin2 ile hemen hemen aynı tarihte piyasaya sürülmüş olmasına rağmen knightı daha eski sanarlar sadece o dönemlerde metin2'ye kıyasla biraz daha fazla oynanıyordu sonralara doğru metin2 rahatlıkla yakaladı knightı ki bana göre metin2 çok daha iyi bir oyundur her ikisini de oynamış biri olarak.

Knightta parti ve pvp kavramı biraz daha iyi ama metin2'nin pve'sinin yanına bile yaklaşamaz
knightı o dönem oynayan kitle internet kafelerde yatıp kalktığından epey zorlanıyordu hatta muhabbetleri duymuşsundur okulu uzatanlar, sınava gitmeden önce pazara bırakanlardan falan bahsedilirdi

oynanış ve grafik olarak metin2 çok çok üstün olduğundan kitlesi biraz daha gençlere hitap ediyordu çünkü gençlik diğer oyunları da bildiğinden oynanışı daha kolay ve anlaşılır bir oyunu tercih etti bana göre durum budur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Metin 2 kitlesi çok ama artık metin2 bile eski tadı vermiyor metin 2 de hileler beya çoğaldıgı için oyuna girdiğinde bir zevki yok . Bir engelleme sistemide yok hosttan çekip yapıyorlar hileyi direk .

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knightçı kafa yapısı çoğunlukla affedersiniz özürlü yapıya sahiptir. Örnek vermek gerekirse bir oyunda üstünlük sağlayabilecek skill shot, gear v.s gibi durumlarda onların gözünde bu işin raconu var counter seçim hakkın yok ben don atletmiyim sende öyle geleceksin karşıma bu düşünce yapısına sahip yıkık bir kitledir. Normal iyileri var mı tabi ki onların kafa yapısı da her mmo oynayan insanlar gibi yatıp kalkıp amele gibi farm

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
metin2 ciler daha fazla olmaya başladı ama herşey eskide kaldı bence çünkü hiçbirşey artık eskiler kadar zevk vermiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knghtca kafası olgun adam kafasıdır yaş kitlesi 26-45 arasıdır çoluk cocuk bulamazsın

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Knigh Metin 2'den daha eski olduğu için ortamı bir tık daha kaliteliydi diyebilirim. Ama artık eskisinden eser yok, ölü bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knightçı kafası eksi kafa işte yaşı yüksek kitle, içinde çocuk bulunmayan. Yabancılarda da WoW kitlesi var aynı mantık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...