Kod 42 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekran kartı driverı yüklüyorum ancak yeniden başlattığımda yüklenmemiş oluyor ve sürekli böyle devam ediyor ve aygıt yöneticisinden ekran kartına baktığımda kod 42 hatası yazıyor laptopun içini açtım ekran kartı çalışır durumda ayrıca termal macununu da değiştirdim.

Not: ekran kartı nvidia 930 eski driverlarından tutun yenisine kadar yükledim olmadı. Temiz kurdum yine olmadı.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu Hata Kodu Donanımınız Arızalı olduğunu gösterir Microsoft tarafından önerilen Çözüm yollarını denemişsiniz zaten Korkarımki Donanımınız arızalı ! maleef
Post automatically merged:

Bu Hata Kodu Donanımınız Arızalı olduğunu gösterir Microsoft tarafından önerilen Çözüm yollarını denemişsiniz zaten Korkarımki Donanımınız arızalı ! maleef

not : Kardeşim DDU Uninstaller programı ile ekran kartı sürücünü taamen kaldırırmısın daha sonra Önce win update olmazsa daha sonra nvidiadan sürüüc indirip dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

not : Kardeşim DDU Uninstaller programı ile ekran kartı sürücünü taamen kaldırırmısın daha sonra Önce win update olmazsa daha sonra nvidiadan sürüüc indirip dene
onu denedim olmadı :/ sanırım ekran kartı bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...