Kod Yardım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba, Kodlama Konusunda Daha Yeniyim Fakat Bir Sorum Olucak Online Oyunlarda Nasıl Hile Kodlayabilirim Mesela Oyun Unity İle Yapılmış Envanter Hilesi Nasıl Yapabilirim gibi Yardımcı Olursanız Sevinirim ^^ Discord: rozn#1337 Yazarsanız Çok Sevinirim <3

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam unity tabanlı oyunların hileleri genelde dnspy üzerinden yapılıyor unity tabanlı oyunlara dnspy üzerinden hile yapıyorum ben fakat online oyunlarda en verimli
hile araçları cheat engine ve kodlama bilgisi gerek olsun visual studio c#

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
search youtube it will be batter help for go unknown cheat and search guidedhacking games topics batter help for u for online games if u need any help about game hacking means how to find source code.etc u can add me on discord

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hocam unity tabanlı oyunların hileleri genelde dnspy üzerinden yapılıyor unity tabanlı oyunlara dnspy üzerinden hile yapıyorum ben fakat online oyunlarda en verimli
hile araçları cheat engine ve kodlama bilgisi gerek olsun visual studio c#
Reis Discord Ekleyebilirmisin lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cheat engineden kodları buluyorsun ve düzenliyorsan eğer onu koda dökmek istersen kodlama dili ile (örnek c++,c#) form oluşturup daha düzgün bir hile elde edebilirsin kusura bakma fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm bende bildiğim kadarını söylüyorum

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Cheat engineden kodları buluyorsun ve düzenliyorsan eğer onu koda dökmek istersen kodlama dili ile (örnek c++,c#) form oluşturup daha düzgün bir hile elde edebilirsin kusura bakma fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm bende bildiğim kadarını söylüyorum
Reis Item Kodlarını Nasıl Bulabilirim???

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yılların efsanesi cheat engine kullanabilirsin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
chat engine ile oyunun kodlarını nasıl görüyorsunuz ? bende yazılımcıyım fakat hiç bunu denememiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...