Kodlama bilgisi olmadan hile kodlama CS : GO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu yönteme copy paste hile kodlama
deniyor aslında hiç kod yazmadan kendi hilenize sahip olabiliyorsunuz
mantık şu siz hilenin kodlarını siteden indiriyorsunuz ve bunun üzerinde düzenleme
yapıyorsunuz örneğin cs go hile kodlarını indirdiniz ama memoryhackers ta olduğu gibi
ekranın sağ alt köşesinde memoryhackers yazıyor hileyi açınca siz bunu kod kısmından
kendi hile isminizi yazabilirsiniz

örnek
fc15e0a24161f17fc40e96823fa8efe6.png

link koymak yasaktır diye atamıyorum isteyene özelden atabilirim linkini sitenin zaten videoda var ayrıca bu serinin devamı gelicek hileyi nasıl istediğiniz gibi dğüzeltceğinizi göstericem

not : bu videoyu @sugi yoktu ben yüklemek zorunda kaldım o yüzden sorunuz olursa ben şimdilik yanıtlıyamıyacağım o müsait olunca burdan cevaplar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
peki bir hile var oradan istediğimiz özelliği kendi hilemize yapıştırabilir miyiz ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ve sonra pastelediğiniz koddan pattern alıyorlar ve hesap gg oluyor. Güzel kodlama tekniği bro.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ve sonra pastelediğiniz koddan pattern alıyorlar ve hesap gg oluyor. Güzel kodlama tekniği bro.
yani bilmeyenler için anlattım bunla tabi profosyonel banlanmayan hile yapılmaz sadece kodları incelemek isteyenler için paylaştım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bunu düşünmek lazım :D Benim de aklıma geldi yazacaktım, sonra vazgeçtim. İç sesim oldun.
Dediğim gibi örneğin bu sitede pointerlarda paylaşılıyor mesela hile yapmayı orta seviyede bilenler için bu kodları görüp bunları kendi hilelerinde düzenleyebilirler

Süper Üye
8 HİZMET YILI
pasteden uzak durun sizde gidip pastenizi satmayin yani anlatmak istedigim her gördügüm hile satiyor sonra bir menu bakiyom direk paste :( üzüyor aciksasi

Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Boş işlerle uğraşmayalım küçük kardeşlerim. Biz boşuna mı yıllarca dirsek çürüttük C,C++,C#, Phython, HTML,CSS,Js yapmayın büle büle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...