en çok tercih edilen kodlama dilleri hangileri?Kanka Bak Dolu kodalma dili var eğer C# öğrenmek istiyorsan youtubeye gir C# dersler yaz videoları izle
Çocukca bir soru olduğunu düşünmüyorum 1.Kıtab al oku cok çocukca bir soru
yardımın için sağol knkC++
C#
Python
öğren bunlar çok öğreniliyor
Hangi kitapları alacağımda önemli.
kitaplardan öğrendim dedinya. şuan nasıl bir seviyedesin ufakta olsa bi program yapmayı biliyormusun ?Bide matematik süper olması gerekir yoksa işin yaş bide mantık da lazım
Post automatically merged:
Tabi 1 dk bekle
Ders ücretleri para konusunda sıkıntı yapıyor mu peki ? aylık ne kadar oluyor ortalama ?Udemy den kurs alıyorsun kardeşim oturuyorsun ders gibi çalışıyorsun. Sabır önemli azim önemli bunlar olmazsa bir yere gelemezsin.
baya iyimiş[QUOTE = "NoezEmir, yayın: 2506416, üye: 1444799"]
youtube linki atmak yasak mı yasak değildir herhalde
[ORTAM = flash] naWZ2xVuF30 [/ ORTAM]
tabiki udemy kullanmadı öneririm
baya iyimiş
[QUOTE = "aliablay, yayın: 2506395, üye: 77531"]
Bide matematik süper olması gerekir yoksa işin yaş bide mantık da lazım
Ders ücretleri para konusunda sıkıntı yapıyor mu peki ? aylık ne kadar oluyor ortalama ?
Bak knk ben bu foruma 2015 te kayıt oldum yani 14 yaşımda küçüklüğümden beri meraklıyım bu konulara ama babamın bazı engellerinden ötürü istediklerimi yapamadım ama hala hırslıyım ve başarabileceğime de inanıyorum . kodlama çok mükemmel bir işSeviyeni bilemezsin ama sunu soylebilirim ki iyiki ögrenmişim gerçekten zor gibi gözükür ama biraz kafa yorarsan herşeyi başarabilirsin parası baya iyidir tabi deneyimli ve yetenikliysen olmuyosa zorlama
Yardım için sağol.Ücretler uygun bir kere satın aldığınızda süresiz sizin oluyoraylık bir durum yok
Bende ilk kurulduğunda beri wolftü oynuyanlar bilir boşuna nutuk atmaYardım için sağol.
Bak knk ben bu foruma 2015 te kayıt oldum yani 14 yaşımda küçüklüğümden beri meraklıyım bu konulara ama babamın bazı engellerinden ötürü istediklerimi yapamadım ama hala hırslıyım ve başarabileceğime de inanıyorum . kodlama çok mükemmel bir iş
Bende ilk kurulduğunda beri wolftü oynuyanlar bilir boşuna nutuk atma
Hayata başarılarahaha olsun bizi buraya wolftü getirmiş olabilir ama . bu forumda geleceğimi görüyorum ben hadi bakalım.