Kodlama yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikli sana tavsiyem ingilizceyi iyi kavra ondan sonra bal gibi yaparsın videolar ile

YÇK
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
bende ogrenmek ıstıyorum vede youtbe yeterlı deıl =(

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yorumlara bakıyorum da herkes hile alabilmek için sallamış. neyse sana tecrubeli biri olarak yol haritası çıkarıcam.
öncelikle yazılım dilini tam olarak bilmiyorum ama zamanında o toplara çok girdim. ilk önce kendine soracağın soru ben bunu nerede kullanıcam? eğer internet sitesi yapacaksan html java öğreneceksin. uygulama geliştireceksen c öğreneceksin.araştır, ne yapacaksan onun dilini öğren. aşağı yukarı dillerin mantığı aynı. bir tanesini öğrenirsen diğerleri daha kolay olur. daha sonra elemanın biri youtube aç izle demiş. öyle birşey yapma. eğer gerçekten ustalaşmak istiyorsan bir bilenle çalışacaksın. internetten öğrendiğin, beline kadar gelen suda yüzme öğrenmek gibi olur. açık denizde boğulursun. bilmediğin anlamadığın çok yer olacak sorman lazım. ve son olarak benim elendiğim noktaya gelirsem, sosyalliği unut. bak azaltıyorsun demiyorum, unut. çok fazla zamanını alıyor. o gördüğün inek tipler gibi oluyorsun. ben kendimi biraz kapattım. ama gelemedim. bunun için bir kaç yıl kendini tamamen kapatman lazım. yine de başarabilirsen kesinlikle işsiz kalmazsın. çünkıü gelecek yazılımda yatıyor. gün gelecek ekonomi bakanına gerek kalmayacak ama yazılımcıya her zaman gerek duyulacak

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Herkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
kanka ilk önce algoritma ne onu öğren algoritmayı iyi öğrenirsen sınırlı kodlarla çok fazla iş yapabilirsin ben de C# basit kodlamalar veri tabanlı ugulamlar yapıyorum sana önereceğim ilk algoritmayı iyi otutur daha sonra if else string int double tostring vb. temel 30 40 kadar kod öğren ama 3 4 kod öğrendiğinde bunlarla algoritma kurarak algoritma kurma yeteneğini geliştir

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Udemy den kurs alıyorsun kardeşim oturuyorsun, sayesinde kendimi çok geliştirdim öneririm sanada dostum. :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
herkezin klasik yardım için baktığı yer youtube den yardım alabilirsin

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Youtube'de videolar var azıcık paran varsa udemy de öneririm.Ekstra olarak Java ile başla bana kalırsa.Javanın kendine özel anlatımlı kitapları var.Sıra sıra baskıları takip edersen hızlıca gelişeceğini düşünüyorum.Başarılar dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiç temelin yok ise Python çok kolay olacaktır. PyCharm ile çok kolay şekilde kodlayabilirsin. Bide udemy den kurs aldın mı. Missss...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
bence önce hangi programlama dili öğrenmek istiyorsun bunu araştırmalısın. (bence pyhton ) sonrada youtubede derslerini izlemeyi deneyebilirsin . yada benim gibi meslek lisesi okursun programlama bölümüne girer öğrenirsin ama yine tavsiye etmem meslek liselerinde adam akıllı programlama anlatılmıyor müfredat çok eski çünki
Post automatically merged:

yada programlama öğrenmek için çeşitli kurslar oluyor bunlara katılabilirsin dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...