Onaylı Üye
millet nasıl yapıyor ya
Udemy tavsiye ederimHerkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
kanka ilk önce algoritma ne onu öğren algoritmayı iyi öğrenirsen sınırlı kodlarla çok fazla iş yapabilirsin ben de C# basit kodlamalar veri tabanlı ugulamlar yapıyorum sana önereceğim ilk algoritmayı iyi otutur daha sonra if else string int double tostring vb. temel 30 40 kadar kod öğren ama 3 4 kod öğrendiğinde bunlarla algoritma kurarak algoritma kurma yeteneğini geliştirHerkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
bence önce hangi programlama dili öğrenmek istiyorsun bunu araştırmalısın. (bence pyhton ) sonrada youtubede derslerini izlemeyi deneyebilirsin . yada benim gibi meslek lisesi okursun programlama bölümüne girer öğrenirsin ama yine tavsiye etmem meslek liselerinde adam akıllı programlama anlatılmıyor müfredat çok eski çünkiHerkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .