hello word
Onaylı Üye
Dersler ingilizce mi anlatılıyor ? öğreticiler yerli mi yabancı mı bu arada kodlama için sağlam ingilizce lazm değil miUdemy den kurs alıyorsun kardeşim oturuyorsun ders gibi çalışıyorsun. Sabır önemli azim önemli bunlar olmazsa bir yere gelemezsin.
Dersler ingilizce mi anlatılıyor ? öğreticiler yerli mi yabancı mı bu arada kodlama için sağlam ingilizce lazm değil mi![]()
Okay thanks for helpThere's a lot of videos on YouTube will help you learning
Sağol teşekkürlerYoutube hack fersleri adında bir serivar .her videosu 1 saat 30 dk .15 bölümden oluşuyor işini görücektir tavsiye ederim
udemyden kurs al 45 tl ye indirimdeykenHerkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
3 tane ders aldım knk moderatörümüz sağolsunudemyden kurs al 45 tl ye indirimdeyken
Herkese selam arkadaşlar ben kodlama yapmak istiyorum ve çok hırslıyım ama nereden başlayacağımı bilmiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum .
Kodlama ayrı bir meslek dostum. üstünde çalışılması geren bir konu.bilgisayar konusunda çözemediğim birşey yok şahsen tekstil işiyle uğraşıyorum ama pcye geçince siber suçlu gibi oluyorum fakat şu kodlamayı zerre çözemiyorum)