sahte raporkafaya bak zehir zehir
Nerde o eski günler...
reis sen çok dayak yemişsindir şimdi hocalardan ?tabi ozaman kafa hertürlü itliğe çalışıyor
Ben okula 1 ay gitmemistim ozaman
Sınıfa 30 çay sölüyorduk kantinden lisede iken ayrımız gayrımız olmazdı öğrenciyiz tabi senin paran yoksa gardaşım sınıftan herkesten esit para toplar gider döner alırdık 25 tane 25 tanede ayran dönerci söverdi artık yetistiremiyorum diye al git 10 tane döner ayran benden olsun diyordu
Bro bizim okulda hocalar sopa ile geziyordu zatenreis sen çok dayak yemişsindir şimdi hocalardan ?![]()
Bende doğru dürüst okula gitmiyordum gittiğimde de hocaların hepsi bana kıl kapmıştı yaramazlık yüzünden içimden geldi o gün okula gittim gitmez olaydım, beni görünce delirdi hoca bütün erkekleri sıra dayağına çekti benim foullerimden tutup nasıl kaldırıyor üstüne bide sınıf arkadaşlarımdan dayak yedim o günden sonra daha o okula adımımı atmadım. kayıdımı başka liseye aldırdımBirde lisede gün yapardık sıra sıra herkes 20 lira verir ertesi gün başkasına dönerdi
Ayda nerdeyse 25 adam 20 liradan 500 lira para toplanırnı tabi ozaman 500 lira bir ögrenci icin dehset para ozaman herkes 100 lirası ile sınıfa yemek ısmarlamak zorundaydi kaldımı 400 tl birde her hafta benim okul harçlıgım var onuda kattım mı her birikim yapıyordum hem ay sonuna kadar para yetiyo hatta para bile arttıriyordum lisede böyle bi projemiz olmustu![]()
Post automatically merged:
Bro bizim okulda hocalar sopa ile geziyordu zaten
Hoca tuvalette bizi yakalar hanginiz sigara icti diye sıraya dizerdi bizim arkadaş yanımda hocam ben içmedim diyo ama adamın ağzından dumalar çıkıyo![]()
Ben hocalaradan sigara icin dayak yemisimdir sadece yerinde duramayan ögrenci her lisede vardır
Bizim lisede ögrenmeni döven bile vardıBende doğru dürüst okula gitmiyordum gittiğimde de hocaların hepsi bana kıl kapmıştı yaramazlık yüzünden içimden geldi o gün okula gittim gitmez olaydım, beni görünce delirdi hoca bütün erkekleri sıra dayağına çekti benim foullerimden tutup nasıl kaldırıyor üstüne bide sınıf arkadaşlarımdan dayak yedim o günden sonra daha o okula adımımı atmadım. kayıdımı başka liseye aldırdım
dediğin gibi benim dönemimde bile saça sakala kılık kıyafete çok karışıyorlardı ama şuan görüyorum ki artık hiç bişeye bakmıyolar cefasını çeken biz sefasınıda yeniler çekti ohh missBizim lisede ögrenmeni döven bile vardı
Lisede 6 kisiyiz hoca özellikle bizi döverdi oda sac sakal ve sigaradan
Idda kuponu yap tutar öyle bi karnem vardı
Ondan sonra üniversiteyi kazandım hoca dayağıda önemli biraz bro
Okul tisörtünün yakasını kesip normal giydigim tisörtün üzerine göstermelik takıyorduk beyin bedavadediğin gibi benim dönemimde bile saça sakala kılık kıyafete çok karışıyorlardı ama şuan görüyorum ki artık hiç bişeye bakmıyolar cefasını çeken biz sefasınıda yeniler çekti ohh miss
Ulan güldürüyorsun akşam akşam .dBır gün yaklaşik 6 yıl önce filan gene aynı 3 kafadar birde yanımiza bir arkadaşıda aldık tofaşla mangala gidicez ekip tamam hersey var mangal yapcaz atıs yapıcaz av tufegi almısız 4-5 kutu sacma var 2 kutu ses fisegi havalı tufekte var birisinde neyse gidiyoz ana araba düz yolda durmuyor lastikler kabak radyo desen sony radyo var sesi 30 a getiriyorsun araba stop ediyor tesisat gücü yetmiyor 2500 w haporlör var ama güc yetmiyor amfi ile arabanın farlar yukarı bakıyor böyle bi araba iste
Neyse mangalı kurduk yakıyoz attık etleri falan bizimkiler ben etlere bakerken 2 kutu fisegi saga sola sika sika yakmıslar
Alkol falan var tabi
Sonra tofasa atladık drift cekiyoruz falan sonra bi markete gidip gelcez araba ile farlar yukari bakiyo piknik yaptıgimiz yerde baya yukarda böyle arabayı ben kullanıyorum aksam cökmus önumu görmuyorum tabi yolda refüjde yok ucurumu gordum bir kırdım diresiyonu inanin ucurumun kenarindan iki tekerle bi dondum 50-60 metre sonra araba 4 teker üzerine oturdu baktım arkaya bizimkilerde birsey yok zaten hepsinin kafasi guzeldide birsey anlamadılar dönuste ben kullanacagim icin iyiki alkol almamısim o gün yani![]()
Bunu okuyana helal olsun zor yazdım harbi
Buda böyle bi anımız
Post automatically merged:
Daha hikaye cok bizde![]()
Hocam daha çok hikaye var istersen anlatayımUlan güldürüyorsun akşam akşam .d
sağlam ders olmuştur sana daLisede bi çocukla sözlü olarak kavga etmiştim sonra adamsan çıkışa gel dedim, kickboks biliyormuş ağzımı yüzümü dağıttı.![]()