Komik Anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
sahte rapor :D kafaya bak zehir zehir :)
Nerde o eski günler...
:D tabi ozaman kafa hertürlü itliğe çalışıyor

Ben okula 1 ay gitmemistim ozaman
Sınıfa 30 çay sölüyorduk kantinden lisede iken ayrımız gayrımız olmazdı öğrenciyiz tabi senin paran yoksa gardaşım sınıftan herkesten esit para toplar gider döner alırdık 25 tane 25 tanede ayran dönerci söverdi artık yetistiremiyorum diye al git 10 tane döner ayran benden olsun diyordu

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
:D tabi ozaman kafa hertürlü itliğe çalışıyor

Ben okula 1 ay gitmemistim ozaman
Sınıfa 30 çay sölüyorduk kantinden lisede iken ayrımız gayrımız olmazdı öğrenciyiz tabi senin paran yoksa gardaşım sınıftan herkesten esit para toplar gider döner alırdık 25 tane 25 tanede ayran dönerci söverdi artık yetistiremiyorum diye al git 10 tane döner ayran benden olsun diyordu
reis sen çok dayak yemişsindir şimdi hocalardan ? :)

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Birde lisede gün yapardık sıra sıra herkes 20 lira verir ertesi gün başkasına dönerdi
Ayda nerdeyse 25 adam 20 liradan 500 lira para toplanırnı tabi ozaman 500 lira bir ögrenci icin dehset para ozaman herkes 100 lirası ile sınıfa yemek ısmarlamak zorundaydi kaldımı 400 tl birde her hafta benim okul harçlıgım var onuda kattım mı her birikim yapıyordum hem ay sonuna kadar para yetiyo hatta para bile arttıriyordum lisede böyle bi projemiz olmustu :D :D
Post automatically merged:

reis sen çok dayak yemişsindir şimdi hocalardan ? :)
Bro bizim okulda hocalar sopa ile geziyordu zaten

Hoca tuvalette bizi yakalar hanginiz sigara icti diye sıraya dizerdi bizim arkadaş yanımda hocam ben içmedim diyo ama adamın ağzından dumalar çıkıyo :D :D

Ben hocalaradan sigara icin dayak yemisimdir sadece yerinde duramayan ögrenci her lisede vardır

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Birde lisede gün yapardık sıra sıra herkes 20 lira verir ertesi gün başkasına dönerdi
Ayda nerdeyse 25 adam 20 liradan 500 lira para toplanırnı tabi ozaman 500 lira bir ögrenci icin dehset para ozaman herkes 100 lirası ile sınıfa yemek ısmarlamak zorundaydi kaldımı 400 tl birde her hafta benim okul harçlıgım var onuda kattım mı her birikim yapıyordum hem ay sonuna kadar para yetiyo hatta para bile arttıriyordum lisede böyle bi projemiz olmustu :D :D

Bro bizim okulda hocalar sopa ile geziyordu zaten

Hoca tuvalette bizi yakalar hanginiz sigara icti diye sıraya dizerdi bizim arkadaş yanımda hocam ben içmedim diyo ama adamın ağzından dumalar çıkıyo :D :D

Ben hocalaradan sigara icin dayak yemisimdir sadece yerinde duramayan ögrenci her lisede vardır
Bende doğru dürüst okula gitmiyordum gittiğimde de hocaların hepsi bana kıl kapmıştı yaramazlık yüzünden içimden geldi o gün okula gittim gitmez olaydım, beni görünce delirdi hoca bütün erkekleri sıra dayağına çekti benim foullerimden tutup nasıl kaldırıyor üstüne bide sınıf arkadaşlarımdan dayak yedim o günden sonra daha o okula adımımı atmadım. kayıdımı başka liseye aldırdım

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bende doğru dürüst okula gitmiyordum gittiğimde de hocaların hepsi bana kıl kapmıştı yaramazlık yüzünden içimden geldi o gün okula gittim gitmez olaydım, beni görünce delirdi hoca bütün erkekleri sıra dayağına çekti benim foullerimden tutup nasıl kaldırıyor üstüne bide sınıf arkadaşlarımdan dayak yedim o günden sonra daha o okula adımımı atmadım. kayıdımı başka liseye aldırdım
Bizim lisede ögrenmeni döven bile vardı

Lisede 6 kisiyiz hoca özellikle bizi döverdi oda sac sakal ve sigaradan
Idda kuponu yap tutar öyle bi karnem vardı :D

Ondan sonra üniversiteyi kazandım hoca dayağıda önemli biraz bro

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bizim lisede ögrenmeni döven bile vardı

Lisede 6 kisiyiz hoca özellikle bizi döverdi oda sac sakal ve sigaradan
Idda kuponu yap tutar öyle bi karnem vardı :D

Ondan sonra üniversiteyi kazandım hoca dayağıda önemli biraz bro
dediğin gibi benim dönemimde bile saça sakala kılık kıyafete çok karışıyorlardı ama şuan görüyorum ki artık hiç bişeye bakmıyolar cefasını çeken biz sefasınıda yeniler çekti ohh miss

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dediğin gibi benim dönemimde bile saça sakala kılık kıyafete çok karışıyorlardı ama şuan görüyorum ki artık hiç bişeye bakmıyolar cefasını çeken biz sefasınıda yeniler çekti ohh miss
Okul tisörtünün yakasını kesip normal giydigim tisörtün üzerine göstermelik takıyorduk beyin bedava:D :brainfree: ✅✅

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bakıyorum da biz liseyi dolu dolu yaşamışız ya

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
biraderim lise yılları okulun tuvaletinde içtiğimiz sigaralar hocalara yakalanmamız inan bana anlatmak çok isterdim bir kaç işim var gelince anlatıcam.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bır gün yaklaşik 6 yıl önce filan gene aynı 3 kafadar birde yanımiza bir arkadaşıda aldık tofaşla mangala gidicez ekip tamam hersey var mangal yapcaz atıs yapıcaz av tufegi almısız 4-5 kutu sacma var 2 kutu ses fisegi havalı tufekte var birisinde neyse gidiyoz ana araba düz yolda durmuyor lastikler kabak radyo desen sony radyo var sesi 30 a getiriyorsun araba stop ediyor tesisat gücü yetmiyor 2500 w haporlör var ama güc yetmiyor amfi ile arabanın farlar yukarı bakıyor böyle bi araba iste :D

Neyse mangalı kurduk yakıyoz attık etleri falan bizimkiler ben etlere bakerken 2 kutu fisegi saga sola sika sika yakmıslar :D

Alkol falan var tabi

Sonra tofasa atladık drift cekiyoruz falan sonra bi markete gidip gelcez araba ile farlar yukari bakiyo piknik yaptıgimiz yerde baya yukarda böyle arabayı ben kullanıyorum aksam cökmus önumu görmuyorum tabi yolda refüjde yok ucurumu gordum bir kırdım diresiyonu inanin ucurumun kenarindan iki tekerle bi dondum 50-60 metre sonra araba 4 teker üzerine oturdu baktım arkaya bizimkilerde birsey yok zaten hepsinin kafasi guzeldide birsey anlamadılar dönuste ben kullanacagim icin iyiki alkol almamısim o gün yani :D :D

Bunu okuyana helal olsun zor yazdım harbi
Buda böyle bi anımız

Daha hikaye cok bizde :D
Ulan güldürüyorsun akşam akşam .d

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Rez. Sonra okumak için geri gelicem başlık kaybolmasın. (biri alıntı yapabilirse sevinirim)

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kız var diye gaza geldim çocuğu bir güzel dövdüm 50 m felan ilerde çocuk adam toplamış kızın önünde sağlam sopa yedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Lisede bi çocukla sözlü olarak kavga etmiştim sonra adamsan çıkışa gel dedim, kickboks biliyormuş ağzımı yüzümü dağıttı. :rem:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
We once put a needle in the classroom under our teacher's chair and our teacher sat on it and couldn't do anything until the end of the class because of the pain of the needle.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
komik anım yok ama kötü anılarımı anlatsam 3 sezonluk dizi çıkartırım..

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Köyde bi abi içiyodu içti içti içti bana bişey olmaz dedi kapı yerine camdan çıkmaya çalıştı

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
evet, geçen ay arkadaşlarla çarşıya gitmiş dönüşte de otobüse binmiş, eve ilerliyorduk. otobüs ineceğimiz durağa geldiğinde ayağa kalktık, otobüs durdu ve bütün arkadaşlar indi, tam en son ben inecektim ki otobüs hareket etti ve 10 metre falan ilerleyip ancak durdurabildim. işin komik yanı bu değild, arkadaşlar bana gülüyor tabi de, tam otobüs 10 metre ilerde durmuş, inecekken otobüsün şoförü kapıyı erkenden kapattı. hay şansıma diye küfür ettim, kaptan kaptan diye bağırıyom adam sonradan duydu da açtı. kapım ayağa sıkıştı vesselam. o gün bugunüdür otobüsün arka kapısından ilk inmek için en arka koltuğu tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...