Kanka al kağıt kalem yaz şifreyi geldi internet kullan istediğin gibi de ilk 1 hafta bekle sonrasında sinirleniyorsan git söyle benim internetim yavaşlıyor falan muhabbet aç sonra eve davet et madem yanlız ve senle yaşıt al bide aynı evde oturun oldu bittiMerhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum tek yaşıyorum yeni bi 1+1 eve taşındım zaten 1 konuda internet hız için belirtmiştim eski evimde 55 mbps hız alıyordum bu evde ise 16 mbps lol'de pingim 7-8 değişiyor fakat yüksek kalitede video yada instaya durum atınca pingim çok fazla artıyor ve hemen karşı komşum benimle aynı yaşta çok güzel tek yaşıyan bir kız bugün kapımı çaldı ve onun dairesinin alt yapısı port'u olmadığını ve net alamadığını söyledi rica etti ortak kullanabilir miyiz diye daha internet açılmadı açıldığı zaman sana dönüş yaparım diye bir şey uydurdum vermek istiyorum şifreeyi fakat ben geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum ve bulunduğu durum ciddeen çok kötü bir evin alt yapısı olmaması iğrenç bir şey sizce ne yapmalıyım biraz muhabbet edelim gelin
dimi çok mantıklı onu kedisi var benim de köpeğim çok iyi anlaşırız awjfdawfdawfaKanka al kağıt kalem yaz şifreyi geldi internet kullan istediğin gibi de ilk 1 hafta bekle sonrasında sinirleniyorsan git söyle benim internetim yavaşlıyor falan muhabbet aç sonra eve davet et madem yanlız ve senle yaşıt al bide aynı evde oturun oldu bitti
kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawfawfamantık kısmı bu: geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz
duygusal kısmı da bu: ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum
bu duygusal ve mantık ikilemi arasında en doğru tercih mantıklı davranmaktır bana göre çünkü; dünyanın kızı da güzeli de bitmez ve sende bu duruma yetişemesin doğal olarak bu sebebiyetten dolayı mantıklı olanı seç modemin wi-fi özelliği yok de sistemim de güvenlik problemi yaşıyorum de mantıklı teknik problem tarzı bahaneler sür öne kurtul gitsin
dimi çok mantıklı onu kedisi var benim de köpeğim çok iyi anlaşırız awjfdawfdawfa
Post automatically merged:
kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawseni
seni manipüle etmeye çalışıyor sakın düşme bayanların etkili silahı bu zaten dış görüntüsüyle karşısındakini etkilsi altına almak ve manipüle etme ve istediğini yaptırma bildiğin bal tuzağı yani sakın düşme mantıklı davran konuş bırakma kendinidimi çok mantıklı onu kedisi var benim de köpeğim çok iyi anlaşırız awjfdawfdawfa
Post automatically merged:
kanka çok mantıklı konuştun ama 1.60 boylarda sarışın crop ve kısa gri şortla çıkınca karşıma neti falan düşünemiyorum awlkşjawfawfa
gerceği söyle reis veya geceleri kullanmasan olur mu diyebilirsinMerhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum tek yaşıyorum yeni bi 1+1 eve taşındım zaten 1 konuda internet hız için belirtmiştim eski evimde 55 mbps hız alıyordum bu evde ise 16 mbps lol'de pingim 7-8 değişiyor fakat yüksek kalitede video yada instaya durum atınca pingim çok fazla artıyor ve hemen karşı komşum benimle aynı yaşta çok güzel tek yaşıyan bir kız bugün kapımı çaldı ve onun dairesinin alt yapısı port'u olmadığını ve net alamadığını söyledi rica etti ortak kullanabilir miyiz diye daha internet açılmadı açıldığı zaman sana dönüş yaparım diye bir şey uydurdum vermek istiyorum şifreeyi fakat ben geceleri lol,valo gibi oyunlar oynarken ping çıkarsa fena sinirlenirim ve kavga ederiz ama kız da çok güzel kırmak istemiyorum ve bulunduğu durum ciddeen çok kötü bir evin alt yapısı olmaması iğrenç bir şey sizce ne yapmalıyım biraz muhabbet edelim gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?