Konosuba ve neden izlemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Konosuba, anime türü "Isekai" nin bir parodisi olan bir anime "Isekai" dir. Mizahi, bir anime için çok komik. Animasyon çok iyi ve akıcı, karakterler canlı ve karmaşık ve yoğun kişilikleri nedeniyle insanlar gibi görünüyor. Son zamanlarda çıkan bir filmle iki mevsim ve iki OVA var. İzlemeyi öneririm, çok iyi ve zaman geçirmeye yardımcı oluyor.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Animelere karşı ön yargımı bir türlü yenemedim. Başlamak istemiyor da değilim aslında. Başlangıç için önereceğin bi anime var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Animelere karşı ön yargımı bir türlü yenemedim. Başlamak istemiyor da değilim aslında. Başlangıç için önereceğin bi anime var mı ?

İzlemeye başlamak istiyorsanız Cowboy Bebop çok iyi bir anime. İyi bir animasyon, harika bir hikayesi var ve savaş sahneleri harika.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Attack on Titan nasıldır başlangıç için ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Attack on Titan nasıldır başlangıç için ?

Attack on Titan da iyidir, "Titanlar" olarak bilinen canavarların şehrinize girmesini ve her şeyi yok etmesini önlemek için dev duvarlarda yaşayan bir toplumla ilgilidir. Titanları öldürmeye odaklanmış bir ordu var, gerçekten harika, sanat tarzı farklı, izlemek de iyi bir anime.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Attack on Titan da iyidir, "Titanlar" olarak bilinen canavarların şehrinize girmesini ve her şeyi yok etmesini önlemek için dev duvarlarda yaşayan bir toplumla ilgilidir. Titanları öldürmeye odaklanmış bir ordu var, gerçekten harika, sanat tarzı farklı, izlemek de iyi bir anime.
Sanırım önce buna bakacağım. Ben seni ekleyeyim lazım olursa danışırım, sorun olmazsa tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sanırım önce buna bakacağım. Ben seni ekleyeyim lazım olursa danışırım, sorun olmazsa tabi
Kanser anime kitlelerinden uzak dur, Monogatari öneriyorum animeyi çıkış sırasına göre izle zevki öyle çıkıyor haaa "animeyi anlamak üniversiteyi kazanmaktan daha zor" diyebilirim. Fakat aklındaki lan bu nasıl, bu kim ? ,nereye gedlik vb. sorular oluşacak bunları izlemek ve karakterlerin gelişimini izlemek sarıyor eğer sıkıldığında bırak tekrar izlemek istediğinde aç izle fakat sen animeyi bırakamadığında benim ne dediğimi o zaman anlıyacaksın. Son olarak bu animenin çıkış yılına ya da izleniş sırasına göre internette sıralamaları mevcut eğer zevkli ve merak ederek izlemek istiyorsan çıkış sırasına göre izle her yönünden izlenilmeye değer bir yapım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanser anime kitlelerinden uzak dur, Monogatari öneriyorum animeyi çıkış sırasına göre izle zevki öyle çıkıyor haaa "animeyi anlamak üniversiteyi kazanmaktan daha zor" diyebilirim. Fakat aklındaki lan bu nasıl, bu kim ? ,nereye gedlik vb. sorular oluşacak bunları izlemek ve karakterlerin gelişimini izlemek sarıyor eğer sıkıldığında bırak tekrar izlemek istediğinde aç izle fakat sen animeyi bırakamadığında benim ne dediğimi o zaman anlıyacaksın. Son olarak bu animenin çıkış yılına ya da izleniş sırasına göre internette sıralamaları mevcut eğer zevkli ve merak ederek izlemek istiyorsan çıkış sırasına göre izle her yönünden izlenilmeye değer bir yapım.

Monogatari'yi izlemeye değer mi? Bazı arkadaşlar beni tavsiye etti ama izlemeye başlamak için çok tembeltim ve listemdeki diğer animelere öncelik verdim.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Monogatari'yi izlemeye değer mi? Bazı arkadaşlar beni tavsiye etti ama izlemeye başlamak için çok tembeltim ve listemdeki diğer animelere öncelik verdim.
Ayıp etmişsin Shaft gibi bir stüdyonun insanların şaftını kaydıracak yapımlar yaptığını benden ilk defa duymuyorsundur inş

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle konuştuğunuzda, gerçekten durup izlemek istememi sağlıyor. Tavsiye için teşekkürler, arkadaşım, kesinlikle bu animeyi en kısa zamanda göreceğim.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu baya üst düzey bi anime sevdası olmalı. Bakarım dediğin yollara teşekkürler :D

Gone
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende anime izlemek istiyorum nereden bulabilirim , önerileriniz nedir

Notorious and cold like the downtown streets
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni bir sezon olup olmadığını görmek için bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Animelere karşı ön yargımı bir türlü yenemedim. Başlamak istemiyor da değilim aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...