Konu'mu Sabitlermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar Sevgili MemoryHackers Ailesi. Abicim Ben Yetkililere Bildiriyorum Konumun Sabit Olması İçin, Ne Sabit Yapıyorlar Ne de Cevap Veriyorlar Ya. Yani Biraz İlgilenin Bizimle. Benim Konumda ''Sabit Olması Gereken Maddeler''in Hepsi Mevcuttur. Yani Bu Nedenle Konumu Kontrol Edip Sabitler misiniz. Yani Kimse Yardımcı Olmuyor. Her Zaman Böyle Oluyor. Sadece TS' dekilerle İlgileniyorsunuz. Siz O  Yaptınız. Hiç Kimse İlgilenmiyor. Hiç İlgilenmiyor. Böyle Olmamalı! Lütfen Konumu Kontrol Edip Sabite Alırmısınız?

KONU LİNKİ
http://memoryhackers.org/konu-wolftü-cool-hack-v1-0-envanter-karakter-hack-olumsuzluk-vb.mh

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim ozaman herkezinkini sabit yapsınlar boş konu açma bence ilgilenenler ilgileniyor zaten sabit yaparlarsa yaparlar

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ReinHackss' Alıntı:
kardeşim ozaman herkezinkini sabit yapsınlar boş konu açma bence ilgilenenler ilgileniyor zaten sabit yaparlarsa yaparlar

Sabit Yaparlarsa Yaparlar Ne Krdşm!!! Hayret Bişey. Sen Git İşinle İlgilen! Krdşm Forumun da Kuralları Var. Biz Gerekenleri Yapıyoruz Onlar Yapmıyorlar. Zaten Sabit Yaparlarsa Yaparlar. Bu Forum Kaafaya Göre Deil!!! Bunuda Öğrenmiş Ol!! Hem Boş Konu Deil. Sanane Lamer.
Sonra LAmerler Çoğalıyor!

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
CrySpawner' Alıntı:
kardeş :s onlarda insan hem bunun için konu kasmana gerek yok

Al Konunun Sabit Olması İçin Gereken Şeyler Konusudur. Bunu Yetkililer Duyuru Olarak Yazmış. Bi bak Yeterli mi Deilmi. 
  SABİT OLMASI GEREKEN MADDELER

Bide Benim Konuma Bak Yetersiz mi?

BENİM KONU LİNKİM

CrySpawner' Alıntı:
kardeş :s onlarda insan hem bunun için konu kasmana gerek yok

Krdşm Önce Bi Kibar Konuş. Sence Ben Burda Konu mu Kasıyorum ads asd. Konu Kasmana Gerek Yok Diyorsun. Ulan Millet Öyle Diyor. Artık Konuda Açamıyoruz Ya. Konu Kasma Ne Krdşm. Konu Kasmak Gereksiz Saçma ŞEyler Üzerine Konu Açmak Demektir. Bu Konu Saçma mı? Ben Tabi Önce Yetkililere Bildiriyoırum. Ama Cevap Yok O Yğüzden Konu Açıyorum. Hem Konu Açmam Kimseye Boş Konu Olduğunu da İlgilendirmez!!

Hayırlı Günler..

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Anlıyorum. Kardeşim Benim Adımı Vermişssin Orayada Belki Ben Sabite Alınacak Birşey Görmedim Olamazmı Her İsteneni Sabite Almıyoruz Birdaha Bu Şekil Konu Açma Aldım Sabite Forumda O Kadar İlgileneceğimiz İnsan Var Seninkine Zor Bakıyoruz Ama Bak Birdaha Hiçbir Yetkiliye Moderator Yaptınız İlgilenmiyor Deme O Moderatorun İlgilenecek Birsuri İşi Var Bana Om Atıyorsun Goruyorum Ben Merak Etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...