yok yazmamışlar bir tane avf yazıyorkasanın bir model numarası vardır etiket falan yapıştırmışladır googlelayarak öğrenebilirsin <3
arkaddaşlar kasayı ikinci el aldım arkasında fan yeri var fan takıcam ama kaç cm fan takılacağını bilmiyorum bunu nasıl ölçeriz şimdiden teşekürler
bir kagıda 4 tane kare ciz karelerın koşelerine yuvarlak ciz sonra montaj delıklerın ortasından delıkten delıge olcup kagıda not al sonra fan alırken teknık olcılerıne bakıp vıda yerlerıne yugun fan alabılırsın
tamam zaten hiç bişey anlamadım bu dönem bitsin bi gideriz mahhale bilgisayarcısınaolaya hakim değilsen hiç bulaşma. anlayan birine baktır kafan ağırmasın
tamam zaten hiç bişey anlamadım bu dönem bitsin bi gideriz mahhale bilgisayarcısınaolaya hakim değilsen hiç bulaşma. anlayan birine baktır kafan ağırmasın
en mantıklısı. yada anlayan biri varsa çağırtamam zaten hiç bişey anlamadım bu dönem bitsin bi gideriz mahhale bilgisayarcısına
Post automatically merged:
tamam zaten hiç bişey anlamadım bu dönem bitsin bi gideriz mahhale bilgisayarcısına
link kısaltı kullantechnopat kanalı çok güzel açıklamış link atardım ama yasak olup olmadığını bilmiyorum
ismi var modeli yokki be kankamkasanın ismini ve modelini google amcaya yaz knka