Köpeğim ne yemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar günaydın,

Arkadaşlar benim şimdi bugün tam 5 aylık olan pitbull cinsi köpeğim var aşılarını yaptırıyoruz falan fişman her şey hoş güzel ama bugün sabah mama bitti 3 ayından beri kullanıyorduk, ve bugün alma ihtimalim yok bazı sıkıntılar var anca yarın veya öbürsü gün , şimdi asıl sorum şu;

Sizce bugün köpeğime ne verebilirim?

Sadece ciddi bilgisi olan yazarsa sevinirim tavuk kemiği falan yazmayın küçük köpek veterinerde dedi midesini kesebilir.
Benim fikrim ciğer olabilir

Iyi forumlar

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Pirinç,Havuç,Muz,Et,Balık,Marul,Ispanak yedirebilirsiniz gönül rahatlığıyla internetten de bakabilirsiniz benim de golden köpeğim var sağlıklı olması için mama dışı kullandığımız doktorunun önerdiği besinler bunlar.

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Et derken ne çeşit bir et biraz açar mısın
@handecelebi

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Tavuk,inek,buffalo etlerini yedirebilirsin ama kesinlikle pişmiş haliyle asla hiç bir köpek çiğ et yememeli aşırı tehlikeli.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Et derken ne çeşit bir et biraz açar mısın
@handecelebi
Dostum kemiksiz ciğer kaburga eti verebilirsin ama kılçıksız kemiksiz pişmiş olacak sadece 2-3 gün idare eder yiyebilir ama ama mamada olan proteinleri alamaz insan gibi onunda çinko bakır ihtiyacı var köpek vitamin takviyesi verebilirsin etle birlikte

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok teşekkürler dostlar bende öyle düşünmüştüm küçük olmasa neysede 8 ayına kadar böyle devam mecburen sağolun yeniden.
@handecelebi @oyundelisi123123

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...