kopya çekme taktikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yere çanta aç telefonu da bacağının altına koy bak yaz arada hocaya bakar ol baktın hoca geliyor çantanın içine fırlat böyle yaparak 7 kişi kelebek sistemde full kopya çekmiştik

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer öğretmen kalem kutu kaldırmırtmıyorsa içine ufak bi kağıt hazırlayın içine koyun bakın biz lisede böyle yapıoduk.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
karma sistemse başkasının çantasının cebine telefonu at ordan aratıp aratıp yaz denendi onaylandı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hocam ben çok prof bir taktik kullanıyorum çektirmeyen hocaların sınavlarında bile çekiyorum
Lazım olanlar bir tane pc ve fotokopi makinesi
Wordu aç kanka ve 6 veya 7 punto ile kopyanı yaz çok uzun olmasın şöyle olacak

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.
.
sonra yazıcıdan çıkar kanka bunu ikiye katla orta kısımından boşlukları vs. kes çok küçük güzel oluyor
sınavda büyük ihtimal kelebek oluyordur yerin garantileşince hoca kağıdı dağıtırken arkası dönükken bacağının arasına koy
yakınlaşınca kapatırsın bacağını arkana geçerse avantajlı olursun kambur durup eğer yelek mont giyiyorsan iyice genişlersin
oradan rahat bir şekilde yaparsın kolay gelsin iyi kopyalar

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
suyun içine yazardık biz hoca şişeyi eline alır fark edemezdi.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kardesim klasiktir arkada oturuyorsan defter acarsin yada not onde otueyorsan siraya uazarsin fixdir bu

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
kendin anlayabileceğin şekilde kopya yaz hoca gördüğünde saçma sapan yazılar olduğunu sansın kopya olduğunu anlamaz ben böyle yaparım

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
telefonun kilit ekranını kalemlik içi gibi yap kalemliğin içine koy telefonu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam el çabukluğuyla sınav kağıdının altına yerleştir kopya kağıdını

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kopya çekmek bana göre çok büyük emek hırsızlığıdır,nefret ederim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir tane küçük kağıda herşeyi sığdırmaya çalış ve kolunun içine koy ve kolunla sınav kağıdının etrafını sar. hoca sanicakki millete kopya çektirmemek için kolunla etrafı sarmışsın. ama kopya çeken kişi sensin kolunun içinde kağıdı hafifçe dışarı çıkarıp bakıp yazıcan hoca yanına doğru gelirken kolunun içine geri koyacan eğer ilk sıralarda değilsen zaten fark etmez kimse.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Avuç içi bölgesi knk

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben bacagımın altına kagıt sıkıştırırdım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer yanında oturan birinden kopya çekiyosan elini alnına koyarsan hoca görmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
heyecan yapmadığın sürece kopya çekersin, bu tarz girişimlere girildiğinden insanın kimyası gereği kalbin küt küt atar ve panik yaparsın, panik te hata yaptırır ve yakalanırsın. Bu sebeple sakinliğini korumak için nefes egzersizleri yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...