Onaylı Üye
yere çanta aç telefonu da bacağının altına koy bak yaz arada hocaya bakar ol baktın hoca geliyor çantanın içine fırlat böyle yaparak 7 kişi kelebek sistemde full kopya çekmiştik
karma sistemse başkasının çantasının cebine telefonu at ordan aratıp aratıp yaz denendi onaylandıBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hocam ben çok prof bir taktik kullanıyorum çektirmeyen hocaların sınavlarında bile çekiyorumBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
what about you tell beoBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
hocam el çabukluğuyla sınav kağıdının altına yerleştir kopya kağıdınıBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Avuç içi bölgesi knkBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
ben bacagımın altına kagıt sıkıştırırdımBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
eğer yanında oturan birinden kopya çekiyosan elini alnına koyarsan hoca görmezBildiğiniz ve kullandığınız taktikler varmı arkadaşlar yarın edebiyat sınavı var ve ben çalışsamda hiç bişi bilmiyorum mecbur kopya çekicem tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim