Korku, Özgüvensizlik, İstikrarsızlık Sonucu Çalışmak istememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her şeyin başı özgüven ve umursamazlıkta bitiyor. Sen yap güzel kardeşim, en iyisini yapacağına şüphen olmasın. Akrabalarına hiç bir zaman %100 güvenme, kan bağı o kadar da büyüleyici bir şey değil. En önemlisi sensin, hep de öyle kalacak bunu bilerek hareket et eminim başarılı olacaksın.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bende sanayide çalıştım 3 sene zamanla düzeliyor

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum lisesin sanırım daha ne kızlar görüceksin takma kafana ver yolunu olacaksa olurdu zaten güven bana cok klasik bir tavsiye ama böyle olmuyorsa vereceksin ki olmamış ayrılmışsın extten Next olmaz devam.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sorumluluğun altına giremeyenler yükselemez hocam korkmayacaksın. 3 4 kere batıp 5.sinde zengin olanlar var. Benim imkanım yok olsa direkt dükkan açar işletmeye çalışırım. Güzel yerde bakkal iyi para kazandırır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hiçbirşeyiniz yokken herşeyiniz vardır bunu unutma kanka

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaş, bu işe girmek korkutucu olabilir, ama denemeden asla bilemezsin. İlk adım, bilgi edinmek ve bir iş planı yapmak. Yavaşça başla, deneyim kazanırsın. Başarısızlık korkusu normal, ama cesaret etmeli ve denemelisin. Unutma, herkes bir yerden başlar.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Biri seni zorla sokucak o işe sonrasında işi sanki ustaymış gibi sahiplenmeye başlıyorsun
Bir süre sonra hayatının odak noktası o işin oluyor o evreyide geçtinmi hayatında işinden başka birşey olmuyor olsa bile sen oldurmuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...