Korona olunca ilk belirtiler nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu zamana kadar hiç korona olmadım aşılarımı felan yaptırdım , dün annemin ve babamın pozitif olduğu haberi geldi aynı evin içindeyiz ama bende ve kardeşimde birşey yok fazla temas etmemeye çalışıyorum bide malum hastalar yemeklerini felan ben yapıyorum ama korona da olmak istemiyorum , şuanlık turp gibiyim maşallah bu korona olan arkadaşlar ilk belirtiler ne diye başlıyor bende olursam bileyim :(
ishal halk arasındaki taabirle amele olmak, yani bir nevi cıvık su mishali dışkı çıkartmak.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
halsizlik, ağrı ve daha sonra öksürük diye gidiyo

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Özellikle Baş Ağrısı Ateş Ve Birşey Yediğine Gelen Yutkunluk Ve Tatsızlık Bunlar Varsa Doktora Görün

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben 4 hafta önce korona oldum, ilk başlarda sadece boğaz ağrısı daha sonra 1 gece aniden giren ateş ve bu ateş çok ciddi gerçekten yatırmıyor yani. Daha sonradan koku kaybı. Ben de bu şekilde nüksetti

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
tad almama, öksürme, ishal sabit bir şeyi yok herkeste farklı belirti gösteriyor.

Üye
4 HİZMET YILI
İlk belirti çok yoğun öksürük olmuştu bende.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
daha geçen oldum halsizlik sırt ve kemik ağrısı vardı ilk belirti

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk belirtilerden ateş oluyor ama kimisinde bütün eklemleri ağırır hali olmaz dermanı olmaz ben geçirmedim ama geçiren arkadaşlardan biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Saçma konu açmışsın aga google dada war bu, ki bunu bilmemen imkansız yani up--

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Belki sadece asemptomatik olabilirsiniz, ben aldım ve arkadaşlarla temaslar oldu ama onlar almadı:kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
koku ve tat alamama vütcutta kırgınlıklar zaten kendini belli ediyor aşı oldum diye güvenme aşı hafif atlanmanda yardımcı oluyor geçmiş olsun dikkat et

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu zamana kadar hiç korona olmadım aşılarımı felan yaptırdım , dün annemin ve babamın pozitif olduğu haberi geldi aynı evin içindeyiz ama bende ve kardeşimde birşey yok fazla temas etmemeye çalışıyorum bide malum hastalar yemeklerini felan ben yapıyorum ama korona da olmak istemiyorum , şuanlık turp gibiyim maşallah bu korona olan arkadaşlar ilk belirtiler ne diye başlıyor bende olursam bileyim :(
halsizlik ve baş ağrısı yaptı bende ilk belirti olarak

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ilk olarak halsizlik geliyor sonra bazı kişilerde dolaşım yollarıyla ilgili problem oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
i had it twice, my throat was sore and i couldnt taste shit xd

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk ve tat ve koku kaybı baş ağrısı diyorlar hep ama herkeste farklı etki gösteriyor ben 2 kere oldum ilkinde tat koku kaybı yaşamadım sadece baş ağrısı ve halsizlik vardı ve çok hapşırıyordum, ikincisinde ise 4 gün şiddetli burun akıntısı yaşadım onun haricinde hiç bir şey yoktu 4 günün sonunda bir anda akıntı da durdu bende ki etkileri bu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
baş dönmesi,baş ağrısı,yüksek ateş,kuru öksürük ve tad duyusunda his kaybı yaşanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...