ishal halk arasındaki taabirle amele olmak, yani bir nevi cıvık su mishali dışkı çıkartmak.bu zamana kadar hiç korona olmadım aşılarımı felan yaptırdım , dün annemin ve babamın pozitif olduğu haberi geldi aynı evin içindeyiz ama bende ve kardeşimde birşey yok fazla temas etmemeye çalışıyorum bide malum hastalar yemeklerini felan ben yapıyorum ama korona da olmak istemiyorum , şuanlık turp gibiyim maşallah bu korona olan arkadaşlar ilk belirtiler ne diye başlıyor bende olursam bileyim![]()
Yorum kasmak için açılmış olabilir malum pek fazla konu bulamıyor kimseSaçma konu açmışsın aga google dada war bu, ki bunu bilmemen imkansız yani up--
halsizlik ve baş ağrısı yaptı bende ilk belirti olarakbu zamana kadar hiç korona olmadım aşılarımı felan yaptırdım , dün annemin ve babamın pozitif olduğu haberi geldi aynı evin içindeyiz ama bende ve kardeşimde birşey yok fazla temas etmemeye çalışıyorum bide malum hastalar yemeklerini felan ben yapıyorum ama korona da olmak istemiyorum , şuanlık turp gibiyim maşallah bu korona olan arkadaşlar ilk belirtiler ne diye başlıyor bende olursam bileyim![]()