Korona testim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
merhaba bu sabah test yaptırdım ve sonucum maalesef pozitif çıktı aranızda atlatanlar varsa atlatırken neler yaşadılar ne yediler içtiler bi yazarlarsa çok sevinirim

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yaşamadım ama okuduğum kadarıyla her 10 dakikada bir su içmen gerekiyormuş virüs mideye inip yansın diye boğazını kuru tutma beslenmene iyi dikkat et bağışıklık sistemini koru inşallah buraya corono virüsü yendim diye post atarsın geçmiş olsun

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
1-Ellerinizi sık sık, 20 saniye süreyle su ve sabunla yıkayın.

2-Küçük çocuklara hijyen kurallarını sürekli hatırlatın, ellerini yıkamasını sağlayın.

3-Su ve sabun bulunamıyorsa, alkol bazlı bir el dezenfektanı kullanın.

4-Öksürürken veya hapşırırken, ağzınızı ve burnunuzu kağıt mendille kapatın, ardından mendili mutlaka çöpe atın.

5-Kirli ellerle ağzınıza, burnunuza ve gözlerinize dokunmayın.

6-Hastalarla aynı tabaktan yemek yemek, aynı bardağı paylaşmak veya yakın temastan kaçının.

7-Kapı kolları ve oyuncaklar gibi sık dokunulan yüzeyleri temizleyin ve dezenfekte edin.

8-Riskli bölgelere seyahat edilmesi gerekiyorsa hayvanlarla temas öncesi ve sonrası düzenli olarak ellerinizi yıkayın.

9-Hasta hayvanlarla temastan kaçının.

10-Çiğ ya da iyi pişmemiş hayvan ürünlerini tüketmeyin.
Prof. Dr. Mustafa Asım ŞAFAK

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
life and death, you will be optimistic that it will be okay, my friend

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ellerini sık sık yıka protein ve vitamin destekli beslen güçten düşme uykusuz kalma sürekli olarak dinlen
Şimdiden geçmiş olsun dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Could the knowledge that somebody share your sorrow be a solace to you

Üye
5 HİZMET YILI
Sirke ile gargara yap asitli icecek içme bol su iç sağlıklı yiyecekler ye sarımsak ye

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga o korona testi normal bi bulasıcı hastalıgı bile corona sanıyo televizyonda bi profosor söylüyodu
14 gün sonra turp gibi çıkarsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben koronayı atlattım aşırı hapşuruk ve burun akıntım vardı beslenmene dikkat et titizliğine dikkat et atlatırken hissetmiyosun bile benim hastalıgım 4 5 gün sürdü 1 hafta bile sürmedi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardesim sakasi yok yasa felan bakmiyo bu illet bol bol su ic ve dinlen baskalarindan kesinlikle uzak dur sana belki zarari olmaz ama baskasinin canina maal olabilir bazilarinda tepki farkli oluyo mesela benim kuzen 1 gun kotu oldu geri kalan gun sanki hasta degilmis gibi oldu

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Aşağıda bağışıklık sisteminizi güçlendirecek 7 besin şu şekilde sıralanabilir:

• Turunçgiller: Turunçgillerde bulunan C vitamini bağışıklık sistemini geliştirmeye yardımcı olur ve enfeksiyonlarla savaşan beyaz kan hücrelerinin yapımını artırır. En yaygın turunçgiller; greyfurt, portakal, limon, mandalina ve misket limonudur.
  • Brokoli: A, C ve E vitamini kaynağıdır.
  • Sarımsak: Taze, çiğ sarımsak antibakteriyel ve antiviral özelliklere sahiptir.
  • Zencefil: Boğaz ağrısını ve diğer enflamatuar hastalıkları azaltmaya yardımcı olur.
  • Zerdeçal: Anti-enflamatuar ve hastalık önleyicidir. Zerdeçalda doğal olarak bulunan kurkumin kan şekerini dengelemeye yardımcıdır.
  • Yeşil çay: Enfeksiyonla savaşmaya yardımcı olan polifenol adı verilen antioksidan kaynağıdır.
  • Ay çekirdeği: Fosfor, magnezyum, B-6 ve E vitamini içerir. Ayrıca triptofan kaynağıdır. Triptofan vücut tarafından doğal bir ruh hali dengeleyicisi kabul edilen serotonine dönüştürülür. Bu sayede, ay çekirdeği kaygı ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
doktorların önerdikleri bağışıklık güçlendirici besinler bunlar bol bol ye

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun uykusuz kalmamaya dikkat et susuz kalma yeter ALLAH şifa versin.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle çok geçmiş olsun reis bizim de komşu ailece korona oldu arkadaşım sıcak su öksürüğümü geçiriyor diyordu işine yarar umarım bir de onlar hastanede değil evde kaldılar ilaç falan vermiş doktor durumları çok ciddi değildi ama

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun
Sağlığına dikkat et ve aşırı kalorili yiyecekler yememeni tavsiye ediyorum
bol bol vitamin ve protein ile beslenmeye çalış
Allah şifalar versin

Üye
8 HİZMET YILI
Küçük çocuklara hijyen kurallarını sürekli hatırlatın, ellerini yıkamasını sağlayın.

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şuan bulunduğum iş yerinde birkaç kişide çıkmıştı sağlığına dikkat etmen lazım kötü aliskanliklari bırak bu süreç boyunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...