Korona testim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kral inşallah en yakın zamanda atlatırsın

Üye
5 HİZMET YILI
galiba şuan bendede var belirtileri var çok sorun etmeyin korkkmayın aynı hayatınıza evinizden devam edin evden çıkmayın beslenmene dikkat et test çok korkunç olduğu için hala gitmedim ama gidebilirim

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun dostum benim dayım atlattı moral motivasyon çok önemli kendine seni güldürecek bi prgoram yap dizi film vs asıl önemli kısım gıda güzel şeyler yemen lazım dayım hastanede sırf bu yüzden çok zorluk çekti su ve vitamine çok önem vermen gerekiyor çünkü ilaç güçlü bir bağışıklık temel 3 öğünü sakın atlama biliyorum pek iştahın olmayacak ama az kendini zorla gıda konusunda ara öğünlerde sebze ve meyve çok önemli mineral ve vitamin için ve tekrar söylüyorum hiçbir alternatifi olmayan su kesinlikle min 2 litre tüket az az iç ama iç son olarak uyku bağışıklık için çok önemli uyku düzeninden mümkün olduğunca taviz verme unutma silah sensin kendine iyi bak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sevgilim pozitif öpüşmemize rağmen ben negatifim beyler o kadar şaşkınım ki anlam veremiyorum

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
reis bol bol su iç vitaminlerini eksik etme ve asla moralini bozma atlatabileceğine inanıyorum ben senin

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
beslenmene dikkat et ve bol bol su iç kanka ve elinden geldiğince dışarı çıkma en azından diğer insanlara da yayılmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşım vardı hergün takıldığım korona olduğunu öğrendim bende test yaptım bende çıkmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardesim sakasi yok yasa felan bakmiyo bu illet bol bol su ic ve dinlen baskalarindan kesinlikle uzak dur sana belki zarari olmaz ama baskasinin canina maal olabilir bazilarinda tepki farkli oluyo mesela benim kuzen 1 gun kotu oldu geri kalan gun sanki hasta degilmis gibi oldu
bendede aynı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben atlatmadım ama kardeşim atlattı.çok şükür öyle ağır değildi sadece sırtım felan ağrıyor dedi o kadar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bende bugun test yaptırdım umarım pozitif cıkmaz
:(

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hijyen ve dikkat etmelısın bende nefes hemen tıkanıyordu ılac vermıslerdı bana karantınada filan zor du

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun inşallah kronik bir hastalığın yoktur

Üye
5 HİZMET YILI
aga ben nasıl korkuyom anlatamam sana bende oldum ama hiçbirşeyim yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka alt komşumuzun ailesine full korona çıktı bizde tripe girdik 8 gün sonra astım çıktı kadında virüs yokmuş ama bi arkadaşımda koronayı full limonlu su içerek geçirdi büyük bi sürahide içine 1 limonu 4 e böle içine at sıkma

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim hani teste de fazla güvenme oğlanı atabilirsin yani yaşın kaç Bir kere Hani yaşlı alakalı değil bu tamamen senin bünyan'ın alakalı beslenmenin alakalı aileden gelen biyokimyanın alakalı bir şey yani korkma Yani yukarıda Seni seven bir Allah var iyi bir insansın bunu unutma ani ölümden de Korkma yaşamaktan da korkma dediğim gibi sağlıklı beslen bol bol meyve sebze et tüket et Fazla tüketme kalır yaparım Hem iyi değil yani su iç bol bol ve de şöyle bir şey var kardeşim bilmiyorum ama hani kolonya etil alkol Metil alkol öldürüyor koronayı falan diyorlar ama ne bileyim bir rakı içsem En azından günde bir kadeh Anladın mı iyi gelebilir mi gelmez Bugün onu bir doktora sor istersen

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Abimin testi pozitif çıktı şuan karantina sürecinde bende birşeyler yazmak istedim belki işine yarar.
İlk başta yapman gereken ailenle yaşıyorsan veya kimle yaşıyorsan kendini izole etmen.
Aklına gelebilecek her türlü teması yaşadığın kişilerle kesmelisin.
Sağlık bakanlığından evine bir araç gelecek ve sana ilaçlarını getirecek.
İlk gün sabah 8 akşam 8 tane toplamda 16 tane hap içeceksin ve onun yanında mineral vitamin ilaçlarıda var yani ilk gün 20 tane falan hap içiyorsun ve bu hapları suyla değil sütle içiyorsun.
14 gün boyunca kendini evdekilerden ayırman lazım, bizim alt katımız boş olduğu için pozitif olan kişiyi direkt oraya aldık tek başına orada yaşıyor.
Karantina adamı sıkabilir psikolojik olarak her insan dayanamayabilir şahsen abimin evde aklına gelecek her türlü imkanı olmasına rağmen 2-3 defa dışarı çıkmaya yeltendi biz engelledik hatta babam kapısını kitleyecekti vazgeçti.
Kivi de C vitamini çok var kivi tüketebilirsin. Hapşuracağın zaman özellikle başka odaya gidip hapşur aynı şekilde çok öksürüğün varsa başka odada yap sonra oturduğun odaya geç ve hapşurduğun odanın penceresi hep açık kalsın.
Bende temaslı olduğum için test yaptırdım negatif çıktı.

Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim,bol su iç ve bol sebza ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...