Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim pc de bluestacks var onun içinde bir oyun var ve ne olursa olsun cheat engine ile hile yapmaya çalıştım ama değerler hiç değişmedi yardım edermisiniz
Şimdi millet bazı androit oyunlarında yani pc win8 oyunlarında hile yapılabliyor eğer asphalt 8 i pc de oynuyorsanız benim gibi altın ve elmas hilesi vs gibi binbir çeşit özellikli trainerler mevcut onun dışında emulator tarzı olanlara hile yapmak neredeyse imkansız ancak apk lara olabilir o da offline olanlara bildiğin üzere pc de olabiliyor ancak telefon çok da uygun bir ortam değil
online oyunlarda yapamazsın ama botlara karşı modu varsa kill hack falan yaparsın ama oyun full online ise yapamazsın belki bir ihtimal speed hack yaparsın ama oda sende öyle gözükür yani kısacası :
Online Oyunlarda altın hilesi falanyapamazsın
Şimdi millet bazı androit oyunlarında yani pc win8 oyunlarında hile yapılabliyor eğer asphalt 8 i pc de oynuyorsanız benim gibi altın ve elmas hilesi vs gibi binbir çeşit özellikli trainerler mevcut onun dışında emulator tarzı olanlara hile yapmak neredeyse imkansız ancak apk lara olabilir o da offline olanlara bildiğin üzere pc de olabiliyor ancak telefon çok da uygun bir ortam değil