Çözüldü korumalı oyunlarda nasıl hile yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar benim pc de bluestacks var onun içinde bir oyun var ve ne olursa olsun cheat engine ile hile yapmaya çalıştım ama değerler hiç değişmedi yardım edermisiniz

Çözüm
Şimdi millet bazı androit oyunlarında yani pc win8 oyunlarında hile yapılabliyor eğer asphalt 8 i pc de oynuyorsanız benim gibi altın ve elmas hilesi vs gibi binbir çeşit özellikli trainerler mevcut onun dışında emulator tarzı olanlara hile yapmak neredeyse imkansız ancak apk lara olabilir o da offline olanlara bildiğin üzere pc de olabiliyor ancak telefon çok da uygun bir ortam değil
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
işte oyun online olduğu için yapamıyorum hangi progrmı kullanabilirim

Üye
8 HİZMET YILI
online oyunlarda yapamazsın ama botlara karşı modu varsa kill hack falan yaparsın ama oyun full online ise yapamazsın belki bir ihtimal speed hack yaparsın ama oda sende öyle gözükür yani kısacası :
Online Oyunlarda altın hilesi falanyapamazsın :D

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şimdi millet bazı androit oyunlarında yani pc win8 oyunlarında hile yapılabliyor eğer asphalt 8 i pc de oynuyorsanız benim gibi altın ve elmas hilesi vs gibi binbir çeşit özellikli trainerler mevcut onun dışında emulator tarzı olanlara hile yapmak neredeyse imkansız ancak apk lara olabilir o da offline olanlara bildiğin üzere pc de olabiliyor ancak telefon çok da uygun bir ortam değil

Çözüm
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sadece '' ? '' şeklinde yorum atmışsın hmm
179519_76.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...