noldu kiHangi dil bu? Çeviriye yazınca hata veriyor.
TDK open the doornoldu ki
Bu iyiydi.TDK open the door
abi durun napıyonuz ben acarım kapıyı yaaTDK open the door
ülke modu hardcore da ya yapacak bir şey yokSen buna kötü mü diyorsun,
Bende şaşılık var %32, bir gün minibüse bindim
Minibüs koltukaltı kokuyor leş gibi, dayı dolu kısaca 3-4 tane de hanımefendi. Farketmeden bir ablanın üzerine kaymış sol gözüm(şaşılığı bilmeyenler için bir gözdeki kasın diğerine göre kısa-uzun olması, yani uyumsuz çalışması), abla da rahatsız olduğunu söyledi ben de şaşılık var kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim, o da etti sen beni o*spu mu sandın falan dedi bir anda çirkefleşmeye başladı, diğer a*guard dayılar toplandı bu sefer beni linç etmeye başladı. Ne kadar söylediysem anlamadı kodumun yobazları, allahtan şoför anladı paramı verdi indim başka minibüse bindim. Bu toplum dişiliğini kullanarak kişiliğini kaybetmeye meyilli. Diğerleri ise kadını kendinden üstün görme derdinde, birine sırnaşmak için fırsat arıyorlar..
ya az once tdk basti sole bi ismini sole soruyumda acayım kapıyıTürkçe Hocama Şikayet Ettim Birazdan Basar Evini .
ya baska bi dil yazdım benimmi haberim yokBeyler dalga gecmeyın sitede yabancılarda var ama adamın yazdıgı dili bende anlıyamadım
Seninde çok düzgün yazdığın söylenemez.Beyler dalga gecmeyın sitede yabancılarda var
adamın yazdıgı dili bende anlıyamadım
ya baska bi dil yazdım benimmi haberim yok
Seninde çok düzgün yazdığın söylenemez.
yav deşifre ettin beni ben ispanyolumGoogle çeviridenmı çevirdin bunları
Post automatically merged:
Hocam 1 2 tane noktalama fln işte
sıkıntı deil moruk oluruna bırakk raad ol ( tdk cılar kafama balyozla vuracaklarr )Allah İçin Şu Konuya El Atın Sizin Yüzünüzden 1111 Yorumumu 1112 Yaptım Neyse Hayatımda Görmediğim Türkçeyi Bugün Gördüm EYW
helvanı yicez yapıcak bir şey yokgül gül öldük
Komiksin Ha Allah İçin #Kilit Getirin Türkçem Artıyor Ben Bunla Yaşayamam lohelvanı yicez yapıcak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?