Toplanın Hayatımın En Kotu Anılarından Birini Anlatıyorum 

ya yine dolmus dayız gidiyoruz ne guzel okey tamam
simdi dolmus da odur budur her turden bir kişi var neyse
ben kombo yaptım gaz yapacak her seyi yedim
2 gün ac kalınca tabi neyse
Benim Tabi bole kombo yapmayınca bile benim agızdan yada arka tampondan zart zurt gonderıyorum
simdi dolmusa binmeden biraz bekliyoruz karnımda gurrkkk gurrrkkk ediyor
ben tabi baska seylerdeyim hatta bu gurk lardan (gurk dedigim karın guruldaması
)
Biz bindik devam ettik karnım sal beni diyor ben olmz kınık dıyorum
karnımdan bir gurkkkk daha geldi o gelme bu gelme gaz bombası gibi ben asit gibi hissetim ben dalgınım tabi
aman diyim bir zartttrtrt sesi gelmezmi bide ritimli ritimli geldi .ss
herkes kim kim diye bakıyor yanımdada bi cocuk var masallah cakma sahin (ya o araba şahin deil kus olan zaten o cocuk sahin olamaz)
neyse o beni gozune kestirdi o bakısı attıgını anladım ama tabi ben o 30 lvl belediye cukuruna dusmemm
ben dedim ya niye osuruyon kardeyss
tabi herkez zombilerden gizli gizli kacan oyuncunun yanlısıkla silahını ates edisi ve zombilerin ona donusu gibi dondu dolmus halkı
sofor cocukla birlikte binen herkezi buldu attı masallah hitman gibi elleri dert gormesin
baska bir sey diyemem o cocuka da suan uzuldum tabii bunu anlatırken neyse gecip gitti
ya yine dolmus dayız gidiyoruz ne guzel okey tamam
simdi dolmus da odur budur her turden bir kişi var neyse
ben kombo yaptım gaz yapacak her seyi yedim
2 gün ac kalınca tabi neyse
Benim Tabi bole kombo yapmayınca bile benim agızdan yada arka tampondan zart zurt gonderıyorum
simdi dolmusa binmeden biraz bekliyoruz karnımda gurrkkk gurrrkkk ediyor
ben tabi baska seylerdeyim hatta bu gurk lardan (gurk dedigim karın guruldaması
Biz bindik devam ettik karnım sal beni diyor ben olmz kınık dıyorum
karnımdan bir gurkkkk daha geldi o gelme bu gelme gaz bombası gibi ben asit gibi hissetim ben dalgınım tabi
aman diyim bir zartttrtrt sesi gelmezmi bide ritimli ritimli geldi .ss
herkes kim kim diye bakıyor yanımdada bi cocuk var masallah cakma sahin (ya o araba şahin deil kus olan zaten o cocuk sahin olamaz)
neyse o beni gozune kestirdi o bakısı attıgını anladım ama tabi ben o 30 lvl belediye cukuruna dusmemm
ben dedim ya niye osuruyon kardeyss
tabi herkez zombilerden gizli gizli kacan oyuncunun yanlısıkla silahını ates edisi ve zombilerin ona donusu gibi dondu dolmus halkı
sofor cocukla birlikte binen herkezi buldu attı masallah hitman gibi elleri dert gormesin
baska bir sey diyemem o cocuka da suan uzuldum tabii bunu anlatırken neyse gecip gitti