küçük bir dolmusluk anısı (tdkcılar gelmesin ltfn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
тoвι
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Toplanın Hayatımın En Kotu Anılarından Birini Anlatıyorum :):)

ya yine dolmus dayız gidiyoruz ne guzel okey tamam
simdi dolmus da odur budur her turden bir kişi var neyse
ben kombo yaptım gaz yapacak her seyi yedim
2 gün ac kalınca tabi neyse :D

Benim Tabi bole kombo yapmayınca bile benim agızdan yada arka tampondan zart zurt gonderıyorum
simdi dolmusa binmeden biraz bekliyoruz karnımda gurrkkk gurrrkkk ediyor
ben tabi baska seylerdeyim hatta bu gurk lardan (gurk dedigim karın guruldaması :D:D)
Biz bindik devam ettik karnım sal beni diyor ben olmz kınık dıyorum

karnımdan bir gurkkkk daha geldi o gelme bu gelme gaz bombası gibi ben asit gibi hissetim ben dalgınım tabi
aman diyim bir zartttrtrt sesi gelmezmi bide ritimli ritimli geldi .ss
herkes kim kim diye bakıyor yanımdada bi cocuk var masallah cakma sahin (ya o araba şahin deil kus olan zaten o cocuk sahin olamaz)
neyse o beni gozune kestirdi o bakısı attıgını anladım ama tabi ben o 30 lvl belediye cukuruna dusmemm

ben dedim ya niye osuruyon kardeyss
tabi herkez zombilerden gizli gizli kacan oyuncunun yanlısıkla silahını ates edisi ve zombilerin ona donusu gibi dondu dolmus halkı
sofor cocukla birlikte binen herkezi buldu attı masallah hitman gibi elleri dert gormesin

baska bir sey diyemem o cocuka da suan uzuldum tabii bunu anlatırken neyse gecip gitti :)

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Türkçe Hocama Şikayet Ettim Birazdan Basar Evini .

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sen buna kötü mü diyorsun,
Bende şaşılık var %32, bir gün minibüse bindim
Minibüs koltukaltı kokuyor leş gibi, dayı dolu kısaca 3-4 tane de hanımefendi. Farketmeden bir ablanın üzerine kaymış sol gözüm(şaşılığı bilmeyenler için bir gözdeki kasın diğerine göre kısa-uzun olması, yani uyumsuz çalışması), abla da rahatsız olduğunu söyledi ben de şaşılık var kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim, o da etti sen beni o*spu mu sandın falan dedi bir anda çirkefleşmeye başladı, diğer a*guard dayılar toplandı bu sefer beni linç etmeye başladı. Ne kadar söylediysem anlamadı kodumun yobazları, allahtan şoför anladı paramı verdi indim başka minibüse bindim. Bu toplum dişiliğini kullanarak kişiliğini kaybetmeye meyilli. Diğerleri ise kadını kendinden üstün görme derdinde, birine sırnaşmak için fırsat arıyorlar..

тoвι
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sen buna kötü mü diyorsun,
Bende şaşılık var %32, bir gün minibüse bindim
Minibüs koltukaltı kokuyor leş gibi, dayı dolu kısaca 3-4 tane de hanımefendi. Farketmeden bir ablanın üzerine kaymış sol gözüm(şaşılığı bilmeyenler için bir gözdeki kasın diğerine göre kısa-uzun olması, yani uyumsuz çalışması), abla da rahatsız olduğunu söyledi ben de şaşılık var kusura bakmayın rahatsız ettiysem dedim, o da etti sen beni o*spu mu sandın falan dedi bir anda çirkefleşmeye başladı, diğer a*guard dayılar toplandı bu sefer beni linç etmeye başladı. Ne kadar söylediysem anlamadı kodumun yobazları, allahtan şoför anladı paramı verdi indim başka minibüse bindim. Bu toplum dişiliğini kullanarak kişiliğini kaybetmeye meyilli. Diğerleri ise kadını kendinden üstün görme derdinde, birine sırnaşmak için fırsat arıyorlar..
ülke modu hardcore da ya yapacak bir şey yok
Post automatically merged:

Türkçe Hocama Şikayet Ettim Birazdan Basar Evini .
ya az once tdk basti sole bi ismini sole soruyumda acayım kapıyı

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Beyler dalga gecmeyın sitede yabancılarda var
adamın yazdıgı dili bende anlıyamadım

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Moruq Şaka Maka Aynısının farklısı oldu xd yazımı bozuyorum yeter bu kadar TDK'cılık neyse otobüsteyim okuldan çıkmışım saat akşam 7 uyuyacam bir dalmışım uykuya moruq son durağa gelene kadar bırakmışım zor uyandırdılar nokta

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Allah İçin Şu Konuya El Atın Sizin Yüzünüzden 1111 Yorumumu 1112 Yaptım Neyse Hayatımda Görmediğim Türkçeyi Bugün Gördüm EYW

тoвι
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Allah İçin Şu Konuya El Atın Sizin Yüzünüzden 1111 Yorumumu 1112 Yaptım Neyse Hayatımda Görmediğim Türkçeyi Bugün Gördüm EYW
sıkıntı deil moruk oluruna bırakk raad ol ( tdk cılar kafama balyozla vuracaklarr )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...