Kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Konuyu Okumadan Yorum Atmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - DTS Headphone:X 7.1 Surround - PC ve PS 4 Uyumlu - RGB Aydınlatma -Siyah link atmak istemedim adını kopyaladım oyuzden yazı tıpı degıstı ama dedgıım gıbı ıstedıgın ozellıklerı karsılıyor kardes ve okadar param olsa net bunu alırdım

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim bütçeni iyi değerlendirmek veya tutmak istiyorsan 159 TL ye Rampage RM-K22
alabilirsin öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
corsairin 700 tl altı bi kulaklıgı varmı tam bilmiyorum ama corsairin çok reklamı yapıldı

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HyperX Cloud II gayet başarılı ama o olmaz diyorsan SteelSeries Arctis 5 var. Arkadaşım kullanıyor kendisi gayet memnun.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bir tane bildiğim vardı ismi Hyper Xcloud du sanırsam önceden başka birisi yazdımı bilmiyorum diğer yanıtları okuyamadım 360 derece etkin ses yönetmi sağlıyord diye biliyorum

edited:Eski VR parçaları satan insanlar var VR kulaklıklarıda 300 liraya bulursun eğer birazcık mühendislik falan biliyorsan basit bir yazılım ile 360+2 ses sistemi yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
artic serisi bence mükemmel ama hyper x cloud 2 de alabilirsin steel series artic alsan daha mantıklı olur oyunlarda mükemmel mikrafonu da güzel tavsiye ederim discord kullanıyorsan özellikle işine çok yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...