Kulaklık önerisi yapabilecek var mı? Konuyu Okumadan Yorum Atmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) Gaming Kulaklık - DTS Headphone:X 7.1 Surround - PC ve PS 4 Uyumlu - RGB Aydınlatma -Siyah link atmak istemedim adını kopyaladım oyuzden yazı tıpı degıstı ama dedgıım gıbı ıstedıgın ozellıklerı karsılıyor kardes ve okadar param olsa net bunu alırdım

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim bütçeni iyi değerlendirmek veya tutmak istiyorsan 159 TL ye Rampage RM-K22
alabilirsin öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
corsairin 700 tl altı bi kulaklıgı varmı tam bilmiyorum ama corsairin çok reklamı yapıldı

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HyperX Cloud II gayet başarılı ama o olmaz diyorsan SteelSeries Arctis 5 var. Arkadaşım kullanıyor kendisi gayet memnun. :)

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Herkese Merhaba.
700 TL bütçem var.
Sanal 7.1 olan ve ses kasmada iyi olan
yazılımı olan
mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Not: Konu ile alakasız yorum yapanlar, yorum kasmak için yorum atanlar reportlanacaktır.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Bir tane bildiğim vardı ismi Hyper Xcloud du sanırsam önceden başka birisi yazdımı bilmiyorum diğer yanıtları okuyamadım 360 derece etkin ses yönetmi sağlıyord diye biliyorum

edited:Eski VR parçaları satan insanlar var VR kulaklıklarıda 300 liraya bulursun eğer birazcık mühendislik falan biliyorsan basit bir yazılım ile 360+2 ses sistemi yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
artic serisi bence mükemmel ama hyper x cloud 2 de alabilirsin steel series artic alsan daha mantıklı olur oyunlarda mükemmel mikrafonu da güzel tavsiye ederim discord kullanıyorsan özellikle işine çok yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...