bi ara kendime hakim olmuştum fakat evde kalınca insanin bir oynayası geliyor birde benim oynadığım normal kumar değil farklı kumar internette bunu oynayıp videoya çekenler var onları izledikçe gözümü kazanma arsuzu sarıyordostum kazanma arzusu insanın gözünü kör ediyor maalesef
bende ara sıra kendimi tutamayıp kuponlara biraz basıyorum ama bizimkisi zevk oyunu oluyor
bağımlısı olmak çok kötü eğer çok kaybettiysen bu işten ne olursa olsun uzak dur dostum
Paranı iyi yerlerde değerlendirmeye bak
işte o kazanma duygusu insanı her zaman kör eder ve sen kazanacağını zannedersin hep ama sistem her zaman kazanır dostum bunu unutmabi ara kendime hakim olmuştum fakat evde kalınca insanin bir oynayası geliyor birde benim oynadığım normal kumar değil farklı kumar internette bunu oynayıp videoya çekenler var onları izledikçe gözümü kazanma arsuzu sarıyor
kanka discord falan varsa verirmisin biraz konuşalım hem bende biraz bilgi sahibi olmuş olurumne yapacağını en iyi sen bilirsin fakat sana bir tavsiye verebilirim kumarın yerini başka, faydalı, şeylerle doldur kumar oynadığın vakitleri bul ne zaman kumar oynamak istediğini tespit et -yani seni tetikleyen şeyleri- tetikleyicileri ortadan kaldır "Dopamin" hakkında çok daha fazla bilgi edin, bir de kumarı ne kadar erken bırakırsan iyi bu tüm bağımlılıklar için geçerli belki şuan bir şey kaybetmedin fakat ilerde çok şey kaybedebilirsin yazıyı fazla uzun tutmak istemiyorum faydam olduysa ne mutlu..
discord var fakat nerdeyse hiç kullanmıyorumkanka discord falan varsa verirmisin biraz konuşalım hem bende biraz bilgi sahibi olmuş olurum
İnşallah bunu ciddi ciddi söylememişsindir.Hacı bırakamıyorsan daha iyi kumar oyna bırakmana gerek kalmasın