U block origin daha etkili diye düşünüyorum açıkçası ben orda daha fazla şey yapilabiliyorEkli dosyayı görüntüle 85567
şu programı uzantılarına ekleyip kullanabilirsin
ayrıca konu ve konu başlığının arasındaki bağlantıyı oturduk düşünüyoruz şimdi
![]()
hocam ben direkt linkleri zanettim evet reklamları engellemek mümkünbaşlamasın kumara da reklam engelleyiciler var.
bence olabilir çünkü küçük yaştaki çocuklar (13 yaşındayım)kötü etkilenip bağımlılık kazanabilirler (ben kumar oynamıyorum )Merhaba Bir internet kafeye gitmiştim bet ismi ulan bütün siteleri otomatik kapatıyordu acaba böyle birşey yapabilirmiyim ...bet olan siteler engellensin yada otomatik kapansın istiyorum
Dostum ailene haram para yedirmek istemiyorsan girme bu işlereMerhaba Bir internet kafeye gitmiştim bet ismi ulan bütün siteleri otomatik kapatıyordu acaba böyle birşey yapabilirmiyim ...bet olan siteler engellensin yada otomatik kapansın istiyorum
bencede bagımlılık varMerhaba Bir internet kafeye gitmiştim bet ismi ulan bütün siteleri otomatik kapatıyordu acaba böyle birşey yapabilirmiyim ...bet olan siteler engellensin yada otomatik kapansın istiyorum
operanın reklam engelleyicisi gerçekten sağlam deneyebilirsinMerhaba Bir internet kafeye gitmiştim bet ismi ulan bütün siteleri otomatik kapatıyordu acaba böyle birşey yapabilirmiyim ...bet olan siteler engellensin yada otomatik kapansın istiyorum