Üye
laptopum ısınıyor güçlü bir fan ihtiyacım var vakumlu fan nasıl 

knk bu laptopu nasıl açıcaz ben 2-3 kere evdeki en küçük tornavidayı denedim olmadıAlt fanlar çok işe yaramıyor diye biliyorum ancak oldukça beğenilen bir model buldumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapfanları çok büyük muhtemelen işe yarayacaktır ayrıca 50 TL . Önerim önce bir elektronikçiye gidip bir sor laptopu göster belki termal macunu çok eskimiştir veya çok tozlanmıştır eğer çok tozluysa kendinde açıp temizleyebilirsin önce tozuna bak tozluysa temizle eğer işe yaramazsa elektronikçiye götür veya fan satın al .
bugün açtım temizledim öyle kir yoktu mağcunu daha pc aldım mağcunla duruyo 1 buçuk sene olmuştur alalı pc mağcundanmiki vakumlu fan nasılAlt fanlar çok işe yaramıyor diye biliyorum ancak oldukça beğenilen bir model buldumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapfanları çok büyük muhtemelen işe yarayacaktır ayrıca 50 TL . Önerim önce bir elektronikçiye gidip bir sor laptopu göster belki termal macunu çok eskimiştir veya çok tozlanmıştır eğer çok tozluysa kendinde açıp temizleyebilirsin önce tozuna bak tozluysa temizle eğer işe yaramazsa elektronikçiye götür veya fan satın al .
varda başkalarının yoksa burda herkese uygun bi fan seçmeye çalışıyoz saol100TL altı genelde fazla dayanmıyor , biraz pahalı şeyler almanı öneririm tabii bütçen varsa
Knk laptoptan laptopa değişiyor ben benimkini açabiliyorum tornavida ile muhtemelen tornavida uyumsuzdurknk bu laptopu nasıl açıcaz ben 2-3 kere evdeki en küçük tornavidayı denedim olmadı
HepsiBurada Gibi Sitelerde Çok Var dostum![]()