laptobum için fan 100 tl altı önerebileceğiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Alt fanlar çok işe yaramıyor diye biliyorum ancak oldukça beğenilen bir model buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fanları çok büyük muhtemelen işe yarayacaktır ayrıca 50 TL . Önerim önce bir elektronikçiye gidip bir sor laptopu göster belki termal macunu çok eskimiştir veya çok tozlanmıştır eğer çok tozluysa kendinde açıp temizleyebilirsin önce tozuna bak tozluysa temizle eğer işe yaramazsa elektronikçiye götür veya fan satın al .

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Alt fanlar çok işe yaramıyor diye biliyorum ancak oldukça beğenilen bir model buldum
fanları çok büyük muhtemelen işe yarayacaktır ayrıca 50 TL . Önerim önce bir elektronikçiye gidip bir sor laptopu göster belki termal macunu çok eskimiştir veya çok tozlanmıştır eğer çok tozluysa kendinde açıp temizleyebilirsin önce tozuna bak tozluysa temizle eğer işe yaramazsa elektronikçiye götür veya fan satın al .
knk bu laptopu nasıl açıcaz ben 2-3 kere evdeki en küçük tornavidayı denedim olmadı

Üye
8 HİZMET YILI
bugün açtım temizledim öyle kir yoktu mağcunu daha pc aldım mağcunla duruyo 1 buçuk sene olmuştur alalı pc mağcundanmiki vakumlu fan nasıl

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
100TL altı genelde fazla dayanmıyor , biraz pahalı şeyler almanı öneririm tabii bütçen varsa

Üye
7 HİZMET YILI
Alt fanlar pek fayda etmiyor bence laptop söküm orj fanı temizle uzun süre kullanımlarda aşırı toz oluyor bu da ısınmaya yol açıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
(Burdakilerin Hepsini Kullandım)
Paraya Kıyarsan:
. hepsiburada.com/rampage-ad-rc4-siyah-2-125mm-2-70mm-isikli-fan-15-17-notebook-sogutucu-stand-p-HBV000007EXBY
Biraz daha ucuz:
. hepsiburada.com/tx-red-alert-6-fanli-oyuncu-notebook-sogutucu-txacnbred-p-HBV000001R06P
En Ucuz:
. hepsiburada.com/frisby-fnc-5230st-oyuncu-notebook-sogutucu-stand-p-HBV0000081EVY
(not: (her url) için geçerli bir şekilde
. sonra bir boşluk olacak o boşluğu siliniz..

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum benim kullandığım laptop fanı bu acayip güzel soğutuyor ama tek sıkıntısı usb kablosunun kafası bazen hissetmeyebiliyuor o da benim gibi hayvanca kullanırsan tabi... bir de bunun sanırım 2 yıllık garantisi vardı öneririm sağlam fan :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim laptopta aynı sıkıntı vardı temizliği yaptırdım macun değiştirdin bide soğutucu aldım düzeldi su anda normal soğutucuyla işini çözebilirsin diğerlerini yaptıysan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...