Laptop da sarj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkeze Merhaba öncelikle bugün oldu bu olay sarja takıyorum sarj oluyor ondan sonra 1 2 dk sonra sarj vermeyi kesiyor sarj yerine bakıyom beyaz ışık yanıyo 10 15 saniye sonra tekrar kırmızı yanıp sarj oluyo ve bunu boyna tekrar ediyor acaba neden tekrar ediyor ve böyle yapıyor??

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bilgisayarın şarj soketinde temassızlık var o yüzden arada öyle oluyor, şansın varsa temizleyince gider yoksa soketini yenilemen lazım
Edit; eğer şarj kablonda veya bataryanda sorun varsa düzensiz akımdan da olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sarj gırıs yerınde sorun olabılır temassızlık gıbı ama umarım bataryaların olmemıstır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kablonun bi yerinde büyük ihtimal bi kesinti vardır yeni şarj kablosu alman gerekebilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şarj aletini değiştirmeyi denedinmi hiç eğer kablo sıkıntı yoksa bi temassızlık olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynı problemi ben de yaşadım. Tek çözümü şarj aletini yenilemek, belirli bir ömrü var ömrü bittiği zaman bir şey yapamazsın yenisini almak net çözüm.

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
akülü matkaplarda da aynı sorun oluyor bazen genelde 3 nedeni vardır şarj soketi adaptör yada pil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...