Laptop fan ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
her oyunda turbosunu açıp oynuyorsan fena şekilde toz alır fanın içine bendekinde öyle oluyor çünkü sonrasında ısınma yapıyor haftada 1 defa falan tozları temizlersen bi sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bak aşırı kulanımdan sonra performansı düşürür belli bir süre sonra arıza verir tamir edersin sonrada ruhuna el fatiha. eğer ihitiyacını görüyorsa uzun vadeli turbo modda kullanma
benim bilgisayarımda başıma geldi Dİkkat et

Üye
5 HİZMET YILI
bir ihtimal fanlar tozlanmış ve soğutma işlemini yeterince gerçekleştirmiyor olabilir. Asus olduğu için eğer garanti kapsamındaysa ki 3 yıl dır, ücretsiz olarak servis senin yerine yapabiliyor. Tabi ben 3-5 gün bekeleyeme diyorsan ( pandemi sürecinde bu süre 10 günü bulabilir.) ince uçlu yıldız bir tornavida ile açabilir kendinde temizleyebilirsin. Bu işlerden pek anlamıyorsan hiç bulaşma servise ver gitsin derim.

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum zararlı olsa Asus bunu niye eklesin ? Bir sıkıntı olmaz kullan.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ekran kartı boştayken gibi durumlarda fanı düşürebilirsin. onun dışında hiçbir sıkıntı olmaz :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
olmaz usta fanla alakası olmaz

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
speed fan üzerinden ayarlarını yapabilrisn bilgisayar ekran kratı ve işelmci ısılraını falan gösteriyor + fan hızı ayarlraını yapabiliyorsun uygulamayı kullanarak oyun pc yi ne kadar yoruyorsa ona göre ayarlıa bilrisn fan hızlarını ve ya bölgeye göre değişir atıyorum ekran kartı fanı %70 kasa fanı %100 işlemci fanı %70 power fanı %50 şekinde gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...