Çözüldü Laptop monitörünü harici ekran olarak kullanabilir miyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
10 sene önce aldığım bir laptobum var. masaüstünde çalışırken 2. monitör olarak kullanmak istiyorum aslında. Yazılımsal yada donanımsal bir çözüm var mı bildiğiniz ?

Çözüm
aslında ekranı donanım olarak laptoptan söküp harici elektronik devrelerle sürme ihtimali var. bu devreler de daha çok LG ekranlar için ve çinden geliyor. Şansıma tükürem bende laptop ekranının devresi yok çok eskiymiş. genel devreler var onlar da risk çalıştırır mı bilinmez
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bende araştırıyorum bayadır da bir sonuç bulamadım inşallah biri yardımcı olabilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
böyle bir şeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum
Post automatically merged:

hdmı ile bağlarsın oda aynısını yansıtır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aslında ekranı donanım olarak laptoptan söküp harici elektronik devrelerle sürme ihtimali var. bu devreler de daha çok LG ekranlar için ve çinden geliyor. Şansıma tükürem bende laptop ekranının devresi yok çok eskiymiş. genel devreler var onlar da risk çalıştırır mı bilinmez

Çözüm
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Laptoptaki girişlerin hepsi görüntü çıkışı o yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum. VGA HDMİ vs. bunlar görüntü çıkışı, görüntü girişi olsaydı mümkün olabilirdi.

Anca bu arkadaşın yaptığı gibi baya bi işçilikle yapılabilir yoksa zor:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
böyle bir şeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum
Post automatically merged:

hdmı ile bağlarsın oda aynısını yansıtır

belki yazılımsal bir çözüm vardır ümidiyle konuyu açtım. laptoptaki hdmi ler giriş maalesef. masaüstü pcnin 2. ekranı olarak laptop ekranını kullanmak istiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Laptoptaki girişlerin hepsi görüntü çıkışı o yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum. VGA HDMİ vs. bunlar görüntü çıkışı, görüntü girişi olsaydı mümkün olabilirdi.

evet bu videodan görüp eski laptopu parçalayıp ekran modelimi öğrendim ve hayal kırıklığına uğradım. işçilik gözümde değil elimden gelir. ama dediğim şey olabilse ne güzel olurdu bir fark yaratmış olurduk :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
10 sene önce aldığım bir laptobum var. masaüstünde çalışırken 2. monitör olarak kullanmak istiyorum aslında. Yazılımsal yada donanımsal bir çözüm var mı bildiğiniz ?
benim bilgisayarımda var ama sende varmı bilmiyorum hdmı bağlayınca yansıt ayarlarına girip ekran bağla diyorum ve yan ekran veya 2. ekrana basıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benim bilgisayarımda var ama sende varmı bilmiyorum hdmı bağlayınca yansıt ayarlarına girip ekran bağla diyorum ve yan ekran veya 2. ekrana basıyorum

bahsettiğiniz laptopa 2. ekran bağlamak sanırım. Ben biraz garip birşey istiyorum aslında farkındayım. laptobun sadece ekranını laptoptan bağımsız monitör olarak kullanmak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

bende öyle düşünmüştümde emin olamadığım için yazmadım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kullanılamaz diye biliyorum ama kullanabileceğine dair internette yazılar var bi youtube yazıp bak istersen bazıları kullanmış ingilizce yaz ama youtube linki yasak olabilir o yüzden atmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...