böyle bir şeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum
Post automatically merged:
hdmı ile bağlarsın oda aynısını yansıtır
Laptoptaki girişlerin hepsi görüntü çıkışı o yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum. VGA HDMİ vs. bunlar görüntü çıkışı, görüntü girişi olsaydı mümkün olabilirdi.
Anca bu arkadaşın yaptığı gibi baya bi işçilikle yapılabilir yoksa zor:
benim bilgisayarımda var ama sende varmı bilmiyorum hdmı bağlayınca yansıt ayarlarına girip ekran bağla diyorum ve yan ekran veya 2. ekrana basıyorum10 sene önce aldığım bir laptobum var. masaüstünde çalışırken 2. monitör olarak kullanmak istiyorum aslında. Yazılımsal yada donanımsal bir çözüm var mı bildiğiniz ?
benim bilgisayarımda var ama sende varmı bilmiyorum hdmı bağlayınca yansıt ayarlarına girip ekran bağla diyorum ve yan ekran veya 2. ekrana basıyorum
ss atıcam özelden sanabahsettiğiniz laptopa 2. ekran bağlamak sanırım. Ben biraz garip birşey istiyorum aslında farkındayım. laptobun sadece ekranını laptoptan bağımsız monitör olarak kullanmak istiyorum
2. ekran olarak kullanabilirsin ama birleşik diyorsan pek sanmıyorum10 sene önce aldığım bir laptobum var. masaüstünde çalışırken 2. monitör olarak kullanmak istiyorum aslında. Yazılımsal yada donanımsal bir çözüm var mı bildiğiniz ?
bende öyle düşünmüştümde emin olamadığım için yazmadımLaptoptaki girişlerin hepsi görüntü çıkışı o yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum. VGA HDMİ vs. bunlar görüntü çıkışı, görüntü girişi olsaydı mümkün olabilirdi.
ss atıcam özelden sana
adam harni uğraşmış bunaLaptoptaki girişlerin hepsi görüntü çıkışı o yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum. VGA HDMİ vs. bunlar görüntü çıkışı, görüntü girişi olsaydı mümkün olabilirdi.