marka firsby olunca bi duraksamıyor değilim fakat son zamanlarda çok fazla f/p ürünü gördügüm için sıcak baktım şimdi ürüneFrisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand
bunu kullanıyorum çok ısınmıyor vallaha ben memnunum
1hafta önce monster bayisinden geldi dibine kadar temizsoğutucudan önce laptop temızlıgınden emın mısın , en son ne zaman temızlettın
Red Alert 11-17" 6 Fanlı, Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu TXACNBRED bide böyle bişey var ama 170 tlmarka firsby olunca bi duraksamıyor değilim fakat son zamanlarda çok fazla f/p ürünü gördügüm için sıcak baktım şimdi ürüne
1hafta önce monster bayisinden geldi dibine kadar temiz
buda internetteki yorumu kanka için rahat lsun diyemarka firsby olunca bi duraksamıyor değilim fakat son zamanlarda çok fazla f/p ürünü gördügüm için sıcak baktım şimdi ürüne
1hafta önce monster bayisinden geldi dibine kadar temiz
teşekkür ediyorum ürüne daha detaylı bakmak için konuyu kapatacagım .Red Alert 11-17" 6 Fanlı, Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu TXACNBRED bide böyle bişey var ama 170 tl
buda internetteki yorumu kanka için rahat lsun diye
Aldım,birkaç haftadır kullanıyorum.Normalde laptop'umdan oyun oynarken dereceler 85-90 ı görüyordu.Bu soğutucuyu kullanmaya başladığımdan beri 72-73 derecenin üstünü görmüyorum.Bahsettiğim oyunlar GTA 5,PUBG,CS:GO,LOL gibi oyunlar.Çok memnun kaldım.Elimi fanların üstüne koyduğumda verdiği mükemmel havayı hissedebiliyorum.Bilgisayarı tutan apartın ortada olması büyük avantaj çok sağlama benziyor.6 soğutma kademesi var ben oyun oynarken 6. kademede kullanıyorum.Ses olayına gelirsek gürültülü değil haliyle 5 fandan az düzeyde ses çıkıyor(6.kademede). 1.kademede küçük fanlardan ses geliyor ama son yani 6.kademede sesten kesinlikle rahatsız olmuyorum.Şuanda fiyatı 200 TL den fazla olan soğutucular kadar performans sağlıyor.Fanlar gayet mükemmel çalışıyor elimi koyduğumda bi vantilatörün 1.kademede üflediği havayı üflüyor.Sağ altta bulunan paneli de çok kullanışlı.Açma/kapama düğmesine basılı tuttuğunuzda yandaki büyük fanlar duruyor ve ortadaki küçük fanlar çalışıyor.Bi daha basılı tuttuğunuzda ise küçükler durup büyükler çalışıyor.Aynı şeyi tekrarladığınızda tüm fanlar çalışıyor.Stand olarakda harika bi ürün.Açıkçası bu fiyatttaki bir üründen bu kadar performans beklemiyordum.Çok memnun kaldım ve alacaklara kesinlikle tavsiyemdir yorumlara aldanmayın.Uzun süre kullanımda çok iyi iş görür belki 3-4 sene bile kullanabilirsiniz.Umarım yorumum karar vermenizde faydalı olur.Uzun süre düşünüp karar verdiğim ürün buydu iyi ki de almışım.
this i recommend tooFrisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand
ürün adı verebilir misin rica etsem genel olarak hepsıne baktım fakat burdaki kullanıcı yorumuna yönelik hareket etmek istiyorum şu an150 tl ye pek birşey yok dostum üstüne bi 50 tl daha koyarsan daha iyilerine ulaşabilirsin
aga 25 tllik sogutucu daha şyş sogutur aaaürün adı verebilir misin rica etsem genel olarak hepsıne baktım fakat burdaki kullanıcı yorumuna yönelik hareket etmek istiyorum şu an
nasıl işe yaramaz laptopu kaldırıp altına 3 sigara paketi attım o bile hava atışını hızlandırdı?işe yaramaz
ben de frisby fnc kullanıyorum öneririmFrisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand