Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi site buldum ama sitenin adı armut. ne kadar güvenilir bilmiyorum bilgileri verdim oraya birisi yaparım dedi evime gelecekmiş evinizde yaparım dedi sizce ne yapmalıyım ?
Laptop'unuzun orjinal marka servisine getirseniz'de olur ki güven probleniz yetkili servise karşı olmamalı bence, Armut'a gelince gözünüzün önünde temizleyecekse problem olmaz.
adam da birşeylik olabilir hep uyanık ol uyuma adam ne yaptığına iyi bak o yaparken çalışmaya gözünü sok bir bilgisayarcıya götürsen oda yapardı yukarı gelmez ama laptopu aşağı indirirdin ben yapıyorum mesela bilgisayarda hiç birşey açık değilken cpu 40 oluyor temizletmeye götürüyorum 6 larda falan dolaşıyor
Adamın başında durman en önemli husus adamdan birşeyler öğrenip sonradan kendinde yapabilirsin güven kısmına gelirsek hep bilgisayarının başında durmanı öneririm.
Adam sana zarar vereceginden korkuyorsun ama korkma vermez cesur ol ne olur ne olmaz cebinede bi sustalı koy her ihtimale karşın ters birşey yaparsa ek olarak bilgisayarcıya götürsen parçasını çalabilir veya degiştirebilir o yüzden gözünün önünde yapsın en iyisi.
Kendin yap bu kadar zor değil elinizi alıştırın artık şimdiden yaptiklariniz gerçek hayattaki mesleğimize karşınıza çıkacak, temizleme dediğin termal macunları değişecek bez ile temizleyecek buyur bro temizlendi hahah
İşlem yaparken başında durmakta fayda var format attircaksan parça değişimi yapmaz. İnsanlığını bilemezsin formattan sonra zararlı yazılım da yükleyebilir. Formattan sonra tarama yapmanda fayda var. Armut uygulaması iddali bir şirket olası bir durumda hak talebinden bulunabilirsin.
gözün adamın üzerinde olsun hep dostum eğer evde temizlik yaptıracaksan
ben olsam bir pc tamircisine veririm hiç temizlikten anlamayan
bile kendin açıp fanlarını temizleyip işlemci üzerindeki termal macununu yenilemeyebilir yani