Kendi Laptopum Yaklaşık 5 Yıldır Bende Ama Hiç Temizlemedim Veya Temizletmedim Tabi Bu Yüzden Fps Performans Düşüşleri Yaşiyorum Bilgisayar Çok Yavaşladı Yarın Temizlettirmeyi Macun Değişimi Yaptırmayı Düşünüyorum Çok Faydası Olur mu Eskisi Gibi Fps Ve Performans Alabilir miyim
5 yıldır sakalını kesmediğini düşün ve öylece yemek yemeğe çalıştığını vesaire. Temizle kardeşim, özen göster performansa kesinlikle etkisi olacaktır. İyi forumlar
5 yıldır sakalını kesmediğini düşün ve öylece yemek yemeğe çalıştığını vesaire. Temizle kardeşim, özen göster performansa kesinlikle etkisi olacaktır. İyi forumlar
Temizle ama parçaları temizlerken çok dikkat et parçaları ıslak bir şeyle temizleyeceksen ıslak bırakma çünkü oksitlenme sonucu parçalar paslanır ve bilgisayar çalışmaz hale gelir dikkat et ve parçaları temizlerken parçaları çıkartacağın için parçaları dikkatli ve nazik biçimde eski yerine tak tam sakın bir parçayı tam takmadan bilgisayarı açma iyi forumlar kolay gelsin .
Temizle ama parçaları temizlerken çok dikkat et parçaları ıslak bir şeyle temizleyeceksen ıslak bırakma çünkü oksitlenme sonucu parçalar paslanır ve bilgisayar çalışmaz hale gelir dikkat et ve parçaları temizlerken parçaları çıkartacağın için parçaları dikkatli ve nazik biçimde eski yerine tak tam sakın bir parçayı tam takmadan bilgisayarı açma iyi forumlar kolay gelsin .
Genelde herkes temizle demiş ve bunu söylerler fakat benim bilgisayarım 3 yıldır elimde her 4-5 max 6 ayda bir temizliyorum sadece açılışta hızlanıyor oda 1-2 hafta sürüyor hiç FPS artışı falan yaşamadım bilgisayarım Lenovo İdeaPad510 i7 940MX var bazı oyunları açamıyorum bile artık tüm yazılımlarım güncel olmasına rağmen şuan .