Çözüldü Laptopumum Isınmasını Nasıl Engelleyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim bilgisayar aşırı ısınıyor bazen 105 derece olduğunu bile gördüm nasıl ısınmasını engellerim ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bu bir örnek laptop temizlemeyle alakalı rehber videodur. Siz kendi laptopunuz modeliyle birlikte temizleme diye internet üzerinde aratırsanız birçok kaynağa ulaşabilirsiniz.

Laptopunuzun altına bir laptop soğutucu alabilirsiniz modelleri görmeniz için link bırakıyorum :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Laptopa bağlanabilen özel fanlar var 200-300 liraya. İşini görebilir..

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
105 derece olduğuna emin misin? çünkü işlemci ve ekran kartı genelde stok olarak 99 dereceyi gördüğü gibi sistem kendisini kapatır ayrıca bu sıcaklığı düşürmek istiyorsan pek bilgin olduğunu düşünmüyorum ancak notebookun kasasını açıp fanları bi temizlemelisin ayriyetten bir notebook soğutucusu alırsan işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Notebook soğutucusu al. Birde bu kadar ısınması neden oyun oynarken mi oluyor render felan mı alıyorsun. Sorunu detaylı söylersen daha farklı şekilde yardımcı olabilir forum üyeleri.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
notebook soğutucuları var para vermek istemiyosan 2 tane çatal al ters çevir masaya koy üstüne laptopu koy altı ısınmaz

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Agacım soğutucu filan almayacaksın. Laptop u açıp fan ı temizleyeceksin giriş çıkış yerlerini temizleyeceksin. Eğer fan ı alabiliyorsan demir ucu oluyor oraya bir damla motor yağı döküyorsun birdaha fan ne ses çıkartır ne de ısınır. Onraki işlemin ise termal macun bulup işlemciyi açıyorsun ve sürüyorsun. Olay bu kadar sonra arkana bile bakma. Fan bakımını en fazla 2 ayda bir yap geciktirme.

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle pc de ki boş dosyaları ve kullanamdığın her şeyi sil sonra leptopun içini temizle bataryanı kontrol et şarj aletini kontrol el en son soğutucu al

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bakımını yaptır ama bazı laptopların soğutma sistemleri çöp oluyor bakım veya soğutucu da sonuçsuz kalıyor kardeşim . Elindeki laptop nedir acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum Notebook(Laptop) soğutucusu almak. Sana yardımcı olur. Olmazsa bilgisayarcıya göstermen de fayda var.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kasanın içini temizle termal macunu yenile kirden fan yavaş dönüyor olabilir.
Soğutma sistemi alabilirsin Laptopa özel üzerine koyarsın soğutur.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
105 derece olduğuna emin misin? Her neyse laptop soğutucusu alabilirsin.

xSıfır
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
leptop şarjına dikkat et o ısınmaya sebep olabiliyor onda sorun yoksa soğutucu alabilirsin uygun fiyata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...