Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sürekli kartuş sıkıntısı yaşamak istemiyorsan lazerli al kartuşlü yazıcıların 1 yıldan sonra baskı kalitesi düşüyor, lazerli almanı tavsiye ederim eğer sürekli yazdırmayacaksan kartuşlü yazıcıya hiç bulaşma.
kullanacağın yoğunluğa göre tercih yapmanı öneririm. maaliyet olarak hesaplı olsun diye düşünüyorsan lazer yazıcı tavsiye ederim toner ömürleri uzun. kartuşlar çok külfetli özellikle kurların sürekli zıplaya zıplaya gittiği şu dönemlerde akıl kârı değil..
Şimdi . Ben sürekli yazıcı değiştiren biri olarak bana kulak ver.çok yazıcı kullandım çok marka hepsi kartuşlu mürekkep püskürtmeli yazıcılardı. Sürekli biter doldurursun bozulur doldurulmaz yeni kartuş alırsın. 1 ay önce bir 2.el sitesinden 80 tl ye.( denk geldi bu paralara yok) samsung ml-1610 tonerli renksiz lazer yazıcı aldım. Ben bugüne kadar yazıcı kullanmamışım. Toneri 30 tl ye dolduruluo yaklaşık 1200-1500 sayfa çıktı alabiliyorsun. Sana önerim lazer yazıcı al .samsun ml-1610 1640 2. El temiz uyguna bulursan al. Sen değil ilerde çocukların belki torunun dua eder inşallah.kal sağlıcakla.
Eve yazıcı almayı planlıyorum bildiğiniz üzere kartuşlu renkli yazıcılar pahalı fakat hangisi daha iyi veya kalite önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.